Vierailija

VOI helvata mikä pikku pentu...

Sivut

Kommentit (88)

Kuten täällä jo joku pianisti totesi niin muusikot ei KOSKAAN arvostele (ainakaan julkisesti)

toistensa töitä. _Varsinkaan_ aloittelijat vanhempia kolleegojaanVierailija:

Lainaus:
Tuomarit antoivat VAIN RAKENTAAVAA kritiikkiä ja jos artisti/taiteilija ei sellaista osaa ottaa vastaan niin on paikallaan alanvaihto.Taiteilijan työ on JATKUVAA kritiikin alla olemista ja vaattii sekä tervettä itsetuntoa että nöyryyttä.Pitää jatkuvasti osata uudistua, kehittyä ja tarkastella omaa työtä ulkopuolisinkin silmin. Siksi kritiikkiä tulisi opetella rakastamaan sillä se on kullanarvoista tietoa taiteilijalle joka pyrkii tuomaan itseään esiin niin että yleisöllekin menee oma viesti perille. Ja että jotakuta voisi jopa kiinnostaa se mitä on annettavana.Taiteilijaa kun ei ole olemassa ilman yleisöä. Arin tulee totisesti kasvaa henkisesti tai sitten voi unohtaa laulajanuran. Oli sitten kuinka upea ääni tahansa. Se kun ei yksistään riitä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nina Tapion arvostelu oli todella epäreilu. " Menet, mistä aita on matalin" " Et laula monipuolisesti" . Se Stratovariuksen biisi oli ihan sika vaikea, biisit todella ihan erilaiset, Ari oli selvästi puolikuntoinen ja silti veti hyvin ja kaiken huipuksi _tehtävänä oli laulaa omien idolien biisejä_.Miksi muuten Panulle koko ajan sanottiin, että pysy vain siinä, mitä osaat parhaiten. Arin pitäisi sitten pomppia tyylilajista toiseen vain tuomareita miellyttääkseen.

Ei olisi tarvinnut yhtään luopua omasta tyylistään vaikka olisi laulanut erilaista, monipuolisempaa tuotantoa.Olisi ollut kiva kuulla mihin muuhun Arin lauluääni pystyy. Nyt hän on tarjonnut vain sitä samaa.Eli ymmärrän hyvin Ninan ajatuksen.t lauluope

joka on oman lähiökuppilansa kingi ja sen takia luulee olevansa kingi myös muualla!!!

Ja kokemusta noista on kun tuli asuttua vuosia lahdessa!

jossa etsittiin popparia. Täällä etsitään idolia, joka saa hyvinkin vaikuttaa esittämäänsä musiikkiin, jopa tehdä sitä itse. POPstarsissa etsittiin bändiä luikauttelemaan Asikaisen kyhäämää turhaa musaa.Onko Hanna Pakarinen erityisen pop? Entä Jani Wickholm? Agnes?>>> musiikkityylillä ei ole tässä kisassa merkitystä muuta kuin siinä määrin, että Ari vetää omalla linjallaan & sure ' nuff VOITTAA.

Se eilinen eka biisikin oli pelkkää huutoa. Olisi vetänyt toisena kappaleena jotain rauhallisempaa, jotain saman tyyppistä kuin se Piano Man minkä lauloi karsinnoissa. Noita hevihuutajia on kaikki bändit väärällään mutta Arilla olisi hieman enemmänkin tarjottavaa, mun mielestä. En kyllä suuremmin fanita enää.

Mielestäni idolin tulisi osata käyttäytyä, ja ottaa vastaan hänelle suunnattu kritiikki. Jos joku sanoo että Ari on ylimielinen, se on hänen mielipiteensä, eikä se ainakaan muutu miksikään Arin uhoamisen myötä.

Joku Axl Rose varmaan käyttäytyykin huonosti, mutta onkohan hän kenties hieman tunnetumpi kuin Ari? Olisiko päässyt niin huipulle kun pääsi, jos olisi jo uransa ensimetreillä kuvitellut olevansa parempi kuin suuret heavylaulajat? Tuskin.

Vierailija:

Lainaus:


Siinä olen samaa mieltä Niinan kanssa että voisi laulaa muutakin, tilanne oli väärä koska TEEMANA OLI OMAT IDOLIT , OLISI VOINUT SANOA ETTÄ ENSI VIIKOLLA JOTAIN MUUTA KIITOS!!!!!!!!!!!1Arin toivon voittavan on ylivertainen laulutaidoltaan ja ajattelen kisan olevan laulukilpailu.


mm. Nylon Beat tai Anna Eriksson, ei kuitenkaan englantia. Anna Abreulle puolestaan ulkolaista ei kotimaista. Ja Arille sopii hevi. Kaikilla kolmella aivan erilaiset ääniskaalat ja laulettava sitä mitä parhaiten osaavat. Onko kenestä seuraavaksi idoliksi, paha sanoa.. Mutta lauloihan Hanna Pakarinenkin englanniksi.

tuomarien osalta aivan asiatonta alkaa vetämään jotain remu kommenttia ja vähäistä harjoitteluat tms, se jätkähän ei kuumeeltaan pysyny pystyssä ja silti hoippui paikalle!!!jos illan teemana on omat idolit, ja ari veti led zeppeliniä, mikä ei todellakaan mene hevikis, annan vetämä apiskin on hevimpää kamaa, niin ei ymmärrä mitä ne tuomarit odotti? että air ois teemasta poiekten nuoleskelle niitä ja laulanu niille lastenlauluja???ja huutokonserttiin yhtyi kyllä tuomarien puoli yhtä lailla, ja loopupeleissä ari ei saaanu sanottua sitä mitä varmaan halusikin, että eikös pitänyt juuri vetää omien idoleidensa biisejä, miten tuoarit silloin voi biisivalintoja kritisoida vääriksi!nooh, ja mitä esiintymiseen tulee, niin mitä kaikkea ripaskaa sen arin olisi nyt pitäny vetää siellä lavalla, krideähän ensin moitittiin siitä kravitzin aikana juoksentelusta, ja sit nytten arin olsi pitäny samoja kuntopiirejä alkaa vetään???

mauttominta oli mielestäni askon kommentti että touhu oli kuin mummon haudalla tanssimista tms. jotain sinnepäin... joo. poikahan just saanu päivän lööppeistä kattella kuvaa pikkusiskonsa haudasta. ei paljon varmaan tansittanu ei...huh tota tuomarihommaa, on niin asiattoman linjatonta ja läpinäkyvää.

ja täytyy sanoa, että yllätyin. Näin moni ihminen uskoo edelleen, että Ari muka ylpistyneenä pullistelee? Toivottavasti se valtava väärinkäsitys ei koidu Arin kohtaloksi. Te, jotka olette jo mielipiteenne muodostaneet ja suu vaahdossa siitä puhutte, katsokaa ja kuunnelkaa ensi kerralla häntä kahta tarkemmin. Pystyttekö myöntämään, että tuomionne on " pikkuisen" vinksallaan?Eiköhän kaveri vain yritä sinnitellä omana itsenään ;)

Vierailija:

Lainaus:


Sanoi nimittäin tosi hyvin, että: Ole ystävällinen kaikille ihmisille jotka tapaat matkalla ylös, sillä tapaat ne samat ihmiset matkalla alas.Ari on vähän epäkypsä tyyppi. Ja tuolla menolla kypsyy vasta vanhana pappana, jos silloinkaan.
Ei vielä tuloslähetyksessäkään ollut ymmärtänyt asemaansa ja käytöskoodia. Julisti, että _hän_ päättää, mitä laulaa. Juu niin varmaan sillä alalla. Saa olla jo aikamoinen tähti, ennen kuin on varaa pelleillä asioiden kanssa. Sitten kun tähti laskee, kukaan ei katso sitäkään vähää tuollaista käytöstä. Puhumattakaan elvistelyssä " uran" alkuvaiheessa, jossa Ari on.Kristian porskuttaa varmaan käytännössä pidemmälle, ei ole sidoksissa ko. formaattiin. Hänellä on käytöstapoja ja valmius ottaa myös kritiikkiä vastaan.

sen ääni on hyvä ja se osaa laulaa upeasti, mutta käyttäytymisessä on parantamisen varaa todella, olkoon kuinka hevilaulajaa tahansa. varmasti hyvän uran vielä itselleen luo hevin parissa, mutta ei siitä taida olla tämän idols-kisan voittajaksi.

mutta eilisessä idolsissa pitikin valita biisit omien idolien pohjalta. Ja Ari se vain tykkää hevistä, joten turhaa Arin nöyryttämistä! Eipä ollut kehumista Anna Abreun Apulannan tulkinnalla, saatika sitten Kristiina Brasken Bon Jovin esityksellä, joten perseelleen nekin menivät!

Vierailija:

Lainaus:


Se eilinen eka biisikin oli pelkkää huutoa.
Niin oli. Outoa raakkumista. Johtuuko sitten osin siitä, että on ollut kipeänä. Ja tuohon Stratovariukseenkin pisti välillä samaa säröä, joka minusta ei kuulu biisiin yhtään.

toistensa töitä. _Varsinkaan_ aloittelijat vanhempia kolleegojaan.Tuomarit antoivat VAIN RAKENTAAVAA kritiikkiä ja jos artisti/taiteilija ei sellaista osaa ottaa vastaan niin on paikallaan alanvaihto.Taiteilijan työ on JATKUVAA kritiikin alla olemista ja vaattii sekä tervettä itsetuntoa että nöyryyttä.Pitää jatkuvasti osata uudistua, kehittyä ja tarkastella omaa työtä ulkopuolisinkin silmin. Siksi kritiikkiä tulisi opetella rakastamaan sillä se on kullanarvoista tietoa taiteilijalle joka pyrkii tuomaan itseään esiin niin että yleisöllekin menee oma viesti perille. Ja että jotakuta voisi jopa kiinnostaa se mitä on annettavana.Taiteilijaa kun ei ole olemassa ilman yleisöä. Arin tulee totisesti kasvaa henkisesti tai sitten voi unohtaa laulajanuran. Oli sitten kuinka upea ääni tahansa. Se kun ei yksistään riitä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat