Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Yks vanha koulukaveri vaimonsa kanssa käy meillä aika usein kylässä. Otetaan kuppia ja muijat tekee ruokaa ja juoruilee.

Pitkään oon miettiny yhtä asiaa ja viimeinki sain vaimolle sanottua eilen illalla, eli ehdotin kimppakivaa tämän pariskunnan kanssa.

Ei oikein sanonut mitään, en tiä onko vihanen vai mikä on.

Se mies on tosi asiallinen eli jos joku vaimoa sais panna niin hän. Hänen vaimonsa taas on oikee rotunainen, rintava ja kiharapäinen.

Mitä vikaa tällasessa jos aikuset ihmiset haluaa viettää laatuaikaa yhdessä? Onko sitä pakko aina vaan istua ja juoda ja syödä. varmasti muillakin osapuolilla on käynyt tämä juttu mielessä. Aikusiahan tässä ollaan.

Sivut

Kommentit (25)

haluat toista naista, niin yrität lieventää sitä pettämättä niin että ehdotat kimppakivaa. tuskin sinä mulkkua nuolet jos joku ehdottaa!!

Oppikaa ajattelemaan välillä yläpäällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

haluaa panna ystäväpariskunnan naista (koska sitähän sinä sanoit), enkä varmaan haluaisi kyseistä paria paljoa tuon jälkeen nähdä, kun ajattelisin vaan että mieheni himoitsee sitä naista.

olisi ehkä kannattanut ensin puhua noin niinkuin yleisesti kimppakivasta, selvitellä lämpeisikö vaimosi jutulle ollenkaan...

Ei oo kyse siitä et varsinaisesti haluaisin jotain muuta naista koska vaimo kyllä tyydyttää kaikki tarpeet. Voihan sitä kokeilla jotain muutakin vaikka on tyytyväinen omaansa. Vaimokin viihtyy tämän kaverimiehen seurassa ja varmaan syttyy idealle kun saa vähän asiaa sulatella.m36

Puhelette siinä niitä näitä, työstä ja säästä. Ja sitten ilmoitat asialliseen tyyliisi että " mitäs jos käytäis vähän naida naksauttumassa toisiamme? voitais mennä vaikka heti tuonne yläkertaan. " Ja tietty tuijotat himokkaasti samalla tämän permanentti-lolitan rintavarustuksia.Mahtaisi siinä mennä pullanmurut kurkkuun ja kahvikupit kaatua.Niin, ja varmaan on parempi olla sanomatta vaimolle mitään etukäteen. Näetpä sitten hänen spontaanin reaktion tälle halullesi.

ei niinkään se kaverin vaimo. Kuinka tekin ootte kaikki niin estosia naisia? Kaikki tarvittee välillä jotain vaihtelua. Kaikki ei vaan sitä kehtaa myöntää. Mies ei saa näköjään ikinä rehellisyydestä kiitosta.m36

Kaikkeahan voi EHDOTTAA. Ketään ei tietenkään saa pakottaa, mutta aika ankeaksi käy elämä, jos toinen ei koskaan saisi ehdottaakaan mitään uutta seksielämään.

alta aikayksikön asunnosta ulos jos tuollaista edes yrittäisi vihjata... Ja takaisin ei olisi tulemista muuten kun tavaransa hakemaan roskiksen luota.

joiden ajatuksenjuoksu kulkee kiimaisen koulupojan rataa. Kun siis ollaan istumassa iltaa yhdessä, ollaan tuttuja ja ah niin aikuisia ihmisiä, niin ihan yhtä hyvin voitais harrastaa seksiäkin!Ruuanlaitto, juttelu, seksi - samanlaisia harrastuksia kaikki?Jestas. Toivottavasti vaimo antaa kenkää eikä mitään muuta.

ettei vaikuta liian suunnitellulta ja kaikilta pitää kuitenkin saada asialle hyväksyntä ja muistaa että heidän kanssaan ollaan tekemisissä jatkossakin. toisiaan kunnioittavat aikuiset ihmiset kyllä pystyvät siihen helpostionnea vaan matkaan=)ja siitäs saitte kampelat=)

Ei minunkaan mieheni heti ajatukseen kimpasta innostunut, mutta asiaa ajateltuaan tuli toisiin ajatuksiin. Minulla ei olis kyllä tullut mieleenikään ehdottaa miehelle ketään tuttua, tarkoituksena oli/on pitää yhdessä hauskaa eikä pahoittaa toisen mieltä.

ei sitä kiinnosta pätkääkään sun " asiallinen" kaveris. se haluaa valita itse, jonkun joka sitä kiinnostaa. Pitäiskö sun kuivelon kaveris muka olla vaimosi mielestä innostava vain siksi että sen kaverin vaimolla on piteät kiharat?Mietipäs asiaa niinpäin, että vaimosi valitsee jonkun itseään kiinnostavan periskunnan, jossa on sopivan särmikäs mies ja joku vaimosi " asiallisenä" pitämä nainen. Oisko sillä naisella sun mielestä sex applealia?tuskin...

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat