Vierailija

töihin sillä pystyn tekeen siellä jotain asioita en ihan kaikkia. Eihän sitä lääkäri mistään nää oonko ollut lomalla? Olen vasta reilun kuukauden ollut töissä, aisinko mistään edes sairaspäivärahaa vai joutuisko työnantaja maksaan palkkaa joltain tietyltä ajalta?

Kommentit (8)

Mutta jos on sairaslomalla töissä (niin ettei ole ilmoittanut ettei sitä pidä) ja jotain sattuu, vakuutus ei todellakaan korvaa. Ihan työehtosopimuksesta riippumatta. Työnantaja ei voi enää jälkikäteen sairaslomaa evätä, jos ei ole tehnyt sitä heti ilmoituksen siitä saatuaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

- työnantaja päättää myöntämisestä, lääkärin lappu on vain suositus

- tuo ei ole mikään automaatti ettei vakuutukset olisi voimassa, kannattaa pyytää pomoa/palkkista tarkistamaan työehtosopimuksesta

- sairaslomaa ei todellakaan ole pakko pitää

- unohdin jo oliko vielä muita virheitä vastauksissa

Siis jos oot vir. sairaslomalla ja saat lekan päähän työpaikalla, vakuutus ei korvaa mitään. Siksi joillakin työpaikoilla ollaan aika tarkkoja siitä, että saikulla ei olla töissä.

että työnantajan pitää ensin tietää oletko lomalla vai töissä noiden vakuutusten suhteen. Mutta jos sulla on vaikka pikkusormi paketissa ja voit tehdä toimistotöitä normaalisti, tietenkin saat olla töissä kunhan ilmoitat pomolle ja vakuutukset on varmasti voimassa. Jos teet fyysistä työtä, asia on varmasti eri.

-kuutonen-

Ihan ton vakuutusasian takia jo on kiellettyä mennä töihin. Eikä sitä s-lomaa voi keskeyttää. Päivät on merkitty paperille ja sen mukaan eletään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat