Seuraa 

Nyt mamit jelppiä ja vinkkejä...Minun kuopus reilut vuosikas ja tosi kaponen ja pikkuinen. Talvi taaperrettu Reimatecilla ja tyytyväisiä oltu. Nyt ostin Sokokselta Travallen Remun välikausihaalarin kokoa 80 cm ja apua...mies hukkuu siihen!! Kaipa samalla tavalla hukkuisi reimatecciinkin, kun alla paljon vähemmän vaatetta.Onko muut löytäneet ratkaisua, muuta kuin pienempi koko? Onko muilla valmistajilla kosteussuojattuja haalareita, mutta ei kiitos telttamallistoa!Kiitos!!

Kommentit (7)

on ainakin Jonathan. Meillä oli hoikalla lapsella viime syksynä 80cm Jonathan-haalari(on kosteussuojattu) ja olin tosi tyytyväinen. Lennekin vaikuttaa suht kapealta ja on samoin kosteussuojattu.

Rasavil-haalareita voisi ostella taikka alkuun käydä katsomassa? Jonathan ei minusta ole kapeaa mallia, kun isommalla pojalla on kyseinen haalari käytössä.Kiitoksia taas avusta...!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

J&J:n myymät Motion Wearit ovat olleet ainakin talvimallissa tosi kapoisia. Se ei kuitenkaan laadultaan vastaa Reimatecia ja muita kalliimpia.

Meillä hoikalla vajaa 2-vuotiaalla on Lassien välikausihaalari ja on oikein mukava huomata kuinka hyvin kerrankin joku vaate istuu. Koko on 86 ja muuten vielä vähän reilu, mutta vyötäröltään ja muuten istuvuudeltaan tosi hyvä verrattuna vaikka Lassien Suprafillin talvimalliin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat