Vierailija

Opiskelija äippä pyytää teidän apuanne!Opiskelen AMK:ssa liiketaloutta, ja teen tutkimusta siitä, miten päivähoitomaksujen korotukset ovat nyt todellisuudessa vaikuttaneet meidän elämäämme, kun korotukset ovat olleet jo hetken voimassa.Reaktiot oliva hyvin voimakkaat nousun julkistamisen jälkeen, luonnollisesti. Lehdissä oli paljon mielipidekirjoituksia ym. Kirjoituksia ei ole enää korotuksen jälkeen näkynyt aiheesta.Nyt olisin kiinnostunut siitä, mitä todellisuus toi tullessaan, kuinka korotus on näkynyt teidän arjessa, onko vaikuttanut tulevaisuuden suunnitelmiinne jne.Itseäni en valitettavasti voi käyttää esimerkkinä, kun poika aloitti hoidon juuri, kun uudistus astui voimaan! Tämä on nyt meidän ainut todellisuus.Minulle voi laittaa mailia osoitteeseen riikka.koskinen@laurea.fA

Kommentit (3)

Meille se on kahden lapsen korotus kokonaan pois kuukauden muista ruoka ym. menoista nyt. Tulot ovat just kahdella aikuisella nipin napin senverran, ettei alennuksia saada. Tosi tiukoilla ollaan, mutta niinpä ollaan oltu jo koko se aika kun lapsia on ollut, oltiin senverran tyhmiä, että saatiin lapset jo opiskeluaikana ja sehän se on taloudellinen katastrofi. Nyt molemmat töissä ja lapset päiväkodissa, mutta ei ole tilanne vielä ihan kamalasti helpottanut. Ehkä vuoden päästä jos jaksetaan säästellä ja esikoinen aloittaa eskarin. Kyllä tuollainen korotus joka kuukausi tuntuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kurjahan tietysti on kun kaikki kallistuu mutta ei se mihinkään taloudelliseen ahdinkoon ole vienyt kun päivähoitomaksuja ei ole ennenkään tarvinnut ihan viimeisistä rahoista maksaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat