Vierailija

aivan älytöntä, naurattaa!!! Kristiina ei pääsisi nuotin vierestä vinkuvalla Nylon Beat-narinallaan edes seurakunnan kuoroon!!!

Kommentit (11)

pehmeä ja tasaista, toisin kuin vaikkapa Annalla, jolla menee pahemmin metsään aina kun on mennäkseen, vaikka ehkä harvemmin kuin Kristiinalla.Kristiina on parempi ja aidompi lavaesiintyjä kuin Kristian. Mielestäni Kristianin äänikin on tusinatavaraa, joten eipä innosta äänestämään. Kristiinassa ihmisiin vetoaa varmasti aitous ja rauhallisuus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten se yksi maalaisblondi onnistuukin aina kisasta toiseen luikertelemaan ulos pudotuksesta, kuin ihmeen kaupalla... KUKA IHME sitä oikein äänestää, kun jopa Askokin jo totesi, että se laulaa nuotin vierestä ja pieleen jatkuvasti...Katsotaas vaan, niin kaksi viimeistä ovat Ari ja " yllätys yllätys" .. Kristiina. Jotain tuossa äänten laskennassa täytyy olla hämärää. Minun mielestäni Kristian oli paras noista (kimittäjistä).

mopon karkaamista kädestä. Ja epävarmuutta, kun vedetty rooli ei ollutkaan omaa itseä.Kristiinahan nimenomaan osaa sen muuntautumisen taidon. Hän on oma itsensä ja tekee siitä lähtökohdasta jokaisesta biisistä sellaisen kuin se olisi Kristiinan biisi. Niin kuin Asko sanoi.Kun kuulin että Kristiina laulaa tuon Bon Jovin biisin ajattelin ettei se voi mitenkään hanskata sitä, mutta väärin luulin.

Mun mielestä toi Kristianin " muuntautuminen" on just sitä, mistä koko skabassa on kyse, eli miehestä on moneksi niin musiikin kuin ulkoasunkin saralla. Olisin suonut riskinoton kannattavan...

Minusta on mukavampi kuunnella laulua joka on epävireistä jatkuvasti mutta vain aavistuksen verran, kuin laulua, joka on vireessä pari säettä ja sitten mennään nuotin vierestä niin että rytisee. Anna on lisäksi kireällä kuin viulun kieli, se tekee laulusta raskasta kuunneltavaa.

Ensin se oli jostain savuisesta kuppilasta kiskottu elämäntapafilosofin näköinen, vaatimattoman oloinen partaäijä. Sitten lähti naamasta tukku karvoja ja voila, miehestä tulee itseään kehuva rock-jeesus, lettiään heiluttava superäijä. Sitten se huomasi, ettei sillä oikeasti ole munaa tarpeeksi, ja siitä tuli epävarma. Sitten lähti lopulta loputkin karvat naamasta ja jäljelle jäi hyypiön näköinen hemmo.Se plus Seiskan artikkeli, jossa tyyppi ensin pussasi kihlattuaan baarissa, sitten kihlattu lähti kotiin, Kristian jatkoi kännäämistä, kiehnäsi jotain uberblondia ja lähti lopulta sen kanssa kapakasta.=> ulos.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat