Vierailija


Miksi ihmiset ei kunnioita sen vertaa toisten esityksiä ja pilaavat muiden läsnäolijoiden nautinnon häiritsevällä käyttäytymisellä.Erityisesti kaksi 2-4 vuotiasta sai ravata niin että lattia tömisi. Paikallaolijat kääntyilivät ja loivat murhaavia katseita vanhempiin mutta sillä ei ollut vaikutusta. Istuin sellaisessa paikassa josta en voinut lähteä. Mieli nimittäin teki mennä pysäyttämään nuo riivatun kakarat kun vanhemmat eivät sitä tehneet.Esityspaikkana koulun juhlasali jonka lattia puuta ja toistaa tehokkaasti askeleet. Häiriö oli suurinta silloin kun kuorot lauloi ilman säestystä sekä yksi nainen esitti tasokasta yksinlaulua pianon säestyksellä.Menkää käytävään niiden lastenne kanssa jos eivät osaa istua paikallaan, älkää enää häiritkö tilaisuuksia.Vaaleanpunainen mekko oli tytöllä päällä. Äiti (uskoisin) seisoi salin takaosassa - tunnistatko itsesi. Toinen tapaus oli sellainen että isä (uskoisin) istui ja lapsi ravasi käytävää edestakaisin.Kumpikaan ei tehnyt mitään estääkseen juoksentelua, ai mies otti kengät pois mutta häiritsevää se silti oli. Minä haluaisin nauttia niistä esityksistä minne menen ja haluan kunnioittaa esiintyjiä enkä ala tömistelemään.Toki muitakin häiriköitä oli mutta nämä pari olivat pahimmat.

Kaupunki on Joensuu missä tämä tapahtui.

Kommentit (3)

Upea konsertti - taitavia esiintyjiä - monenlaista musiikkia.

Kuoroja oli kyllä neljä, sooloesiintyjiä kaksi, bändi sekä kvartetti.Miksi joku tulee konserttiin jos ei sisältö kiinnosta ja miksi tuo lapsensa häiritsemään tilaisuutta.

sitä, että lasten annetaan juoksennella konserteissa, häissä (kirkossa), ravintolassa jne. Jopa lasten muskarin kevätjuhlassa mua ärsytti suunnattomasti kaksi pientä tyttöä, jota juoksentelivat esiintymisalueella esiintyvien ryhmien jaloissa. Heidän ryhmällään oli oma esitys ekana ja sen jälkeen pikkutytöt juoksentelivat koko sen 45 min muiden jaloissa. Vanhemmat iloisen anaureskelivat kun Mia ja Emppu on niin söpöjä kun halúavat esiintyä monta kertaa.Kyllä se tapakasvatus lähtee ihan pienestä pitäen. Me käydään kahdesti vuodessa hienosti ravintolassa syömässä ja siellä lapset ei tasan tarkkan juoksentele ympäriinsä, mutta nauttivat silti, Ja samalla oppivat käytöstapoja. Eikä tulisi mieleenkään antaa edes vastasyntyneen huutaa kirkossa tai konsertissa. Jos vauva huutaa tai on levoton, poistun itse vauvan kanssa aulaan tai ulos odottamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat