Vierailija

Kumpi on parempi ja miksi? Tähän mennessä ollut haalareita, mutta nyt täällä uudella paikkakunnalla asuessa ei näy juuri kellään haalareita, ei ainakaan näin välikaudella. Onko haalari siis "out" jo tuon ikäisellä? Lapsi on kotihoidossa, joten pukemisen nopeutta ja helppoutta ei tarvitse niin miettiä.

Kommentit (6)

"rohkeasti erilaisena" :D. Olen vain ihmetellyt, että miksi täällä ei muilla ole haalareita kun Etelä-Suomessa kaikilla oli ja nyt ollaan kuitenkin Keski-Suomessa, missä todennäköisesti kylmempää ja talvella jopa vielä lunta.Ap

Syysvaatteena 2-osainen puku on OK, mutta talvivaatteena HAALARI ehdottomasti!!Asun Keski-Suomessa ja juuri eilen illalla oli ekaluokkalaiseni vanhempain ilta jossa opetttajat TOIVOIVAT, että 1-2 luokkalaisilla olisi koulussa vielä haalari talvella.

Meillä asia on ratkaistu niin, että lapsillani on kahdet toppavaatteet. Toinen on haalari ja toinen on 2-osainen puku.

2-osaista pukua käytämme, kun lähdemme shoppailemaan, kyläilemään, ravintolaan yms.

Esim. Prismassa ja ravintolassa helppo nykäistä lapselta takki pois, ei ole kuuma ja ravintolassa ei tarvii lapsen roikottaa haalarin yläosaa vyötäröllään, tai voi laittaa siistit farkut sukkahousujen/kalsareiden kera = siistimmän ja kivemman näköinen.Musta ruman näköistä, kun näkee ravintoloissa just lapsilla haalarit puoliksi päällä / haalarit kokonaan riisuttuna ja alla sit joku poolopaita ja kalsarit. HALOO, kuinka moni meistä aikuisista menis raflaan syömään ulkoulutoppapuvussa ja heittäis siellä sit kalsareisilleen??????Eli ap:lle vinkkini on: osta kaksi pukua. 2-osaisia pukuja löytää esim. kirpparilta edullisesti ja ovat todella hyväkuntoisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tuossa iässä, mutta meillä on vielä ollut haalari koossa 104cm (n. 3v ikäinen) sitten 110cm koot on ostettu (tai kierrätetty isoveljeltä) housut ja takki -yhdistelmää. Mutta kyllä eskarilaisillakin vielä näkee haalaria sekä vk- että toppavaatteena, ainakin täällä pk-seudulla.. siis pojilla, tyttöjä en oo niin huomannut katsoa:)

On helpompi pukea ja lämmin, kun ei pääse lumi housunkauluksesta sisään.Pelkäätkö että muut 3-vuotiaat ilkkuu että muksus on out jos sillä on haalarit???

Tuon ikäinen lapsi tykkää rämpiä lumessa (jos sitä nyt tulisi) ja puuhata paljon, jolloin takki nousee ylös ja vyötärön seutu turhan paljaana (vaikka housut olisi olkainmallisetkin)Meidän eskarilaisellakin on vielä talveksi haalari, vaikka nyt välikautena kulkeekin kaksiosaisessa puvussa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat