Vierailija

Sensijaan tuomareista esim. Asko Kallonen on hyvin ilkeämielinen, mikä etuoikeus hänellä on olla veemäinen?Mitä kuolemanvakavaa se Ari on muka sanonut? Puolustanut itseään..voi hyvänen aika mitä hysteeristä valittamista, oikeat rikolliset tekee tuolla niitä tosi pahoja juttuja hei...miettikää vähäsen.

Kommentit (12)

Jos laulaa jotain muuta se on hänen oma valintansa - hyvä Ari - älä nuole niiden persettä todellakaan.Laulat ihan mitä vain niin hakkaat mennen tullen alkuperäisen esityksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Idols, idoli... tuossa etsitään laulajaa, josta tulisi meidän nuorisolle uusi idoli ei idiootti!

Hyviin tapoihin kuuluu, että vanhempia kunnioitetaan eikä toisten puheen päälle puhuta. Aki lauloi, sitten tuomarit puhuu ja hänen pitää siinä vaiheessa olla suu kiinni ja kuunnella. Kun tuomaristo on puhunut, hänellä on pieni hetki sanoa sanottavansa, Ari varmasti tietää tämän, sillä näinhän on joka kerta kilpailussa ollut.

Toiseksi, Ari puhui hyvin epäkunnioittavasti Remusta. Remu ei ole minun idoli enkä välitä hänestä tippaakaan, mutta toista ihmistä pitää kunnioittaa. On tosi pentumaista ja huonokäytöksistä sanoa musiikkialan ammattilaiselle, että sinä et osaa laulaa etkä soittaa rumpuja. Jos Ari on tätä mieltä, se kannattaisi pitää omana ajatuksenaan. Lisäksi hänen lausahduksensa muutenkin kertovat siitä, että hän on hyvinkin teinin tasolla ajatuksineen.

Vertaa nyt vähän muita kanssakilpailijoita, jotka ovat häntä nuorempia ja osaavat käyttäytyä!

mitä se Simon laukoo usan idolseissa??? Se kuuluu ohjelman formaattiin.Ja kauniiksi lopuksi. Nousen ylös ja taputan tuomareille, että pistivät Arille vähän kampoihin ja Askon loistava kommentti " olkaapas lapset nyt hiljaa" !!!

vihata, saattavat kopsahtaa Askon omaan nilkkaan. Tuomarit käyttäytyvät kuin teini-ikäiset. Eivät kestä YHTÄÄN argumentointia. Yksinoikeusko ylimielisyyteen? Arilla ja esim. Niina Tapiolla ei ole merkittävää ikäeroa, että Arin täytyis " kunnioittaa vanhempaansa" . Ja en voi käsittää miksi esim. Paula Koivuniemeä pyydettäisiin näyttämään monipuolisuutensa laulamalla Acid jazzia tai eurodiskoa. En vaan tajuu!

vain sen minkä haluat kuulla. Olet ilmeisesti sellaisen ruskean kielen omaava tyyppi?

Enemmän se remu on suustaan päästellyt asiattomuuksia..Ehkä aloitus kertoo minusta sen, ettei minua todellakaan pikkuasiat hetkauta, vai onko tässä nyt tapahtunut oikein rikos?

Tietääkseni tämä on laulukilpailu eikä mikään perseen nuolemiskilpailu?! Vai olenko väärässä???Tuomaristo haluaa kuulla Arin upean äänen myös muissa lauluissa kuin pelkässä hevirääynnässä... poikkeuksen tosin perfect strangers jonka jätkä veti alkuperäistä paljon paremmin!Onko se niin vaikeaa ymmärtää tuota tuomaristoa? Ehkä on, jos on fanaattinen Ari fani. Mutta jos on aikuinen, ymmärtää, että tuomaristo haluaa kuulla muunlaistakin laulua jossa Arin ääni pääsee oikeuksiinsa. Hänellä on mahtava ääni, mutta esim. tuossa rocken roll biisissä sitä ei kuulunut yhtään, se oli pelkkää rääyntää. Onhan noita hevibiisejä semmoisiakin joissa hänen äänensä pääsee oikeuksiinsa.Mutta jos Ari ei halua nuolla kenenkään persettä vaan jatkaa rääyntää ja olla pentumainen niin siitä vaan. Ei se minulta ole mitään pois. Minä odotin kuulevani hänen upeaa ääntänsä eilen, mutta överiksi meni todellakin. Taitaa Arilla olla vaan tuo perfect strangers, mikä kolahti minuun kympillä.

Hävettää jos Kristiina on finaalissa on niin surkea laulajana. Esiintyminen sinällään on hanskassa, eläytyy lauluun sekä liikehtiikin lavalla.Ari ja Anna finaaliin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat