Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis lainasin kirjastosta vauvanhoitokirjan (ulkomainen tosin) ja siinä luki, että on parempi antaa vauvalle luunappi silloin, kun se puree tissiä kuin että kiljahtaa ja vauva vaan innostuu puremaan. Mutta kuulostaa aika hurjalle antaa lunappia moisesta!Eikö luunappi kuulu ruumiilliseen kuritukseen?

Kommentit (9)

jos vauva puree, rinta pois suusta ja tiukka EI, paita kiinni. Kyllä vauva älyää.Sitä paitsi jos vauva innostuu pureskelemaan, masu on yleensä jo täynnä ja rinta on pelkkä lelu.

oltiin perhekerhossa ja sinne tuli yli nelikymppinen ensimmäisen lapsensa kanssa... tuli sitten puheeksi lasten kurittaminen niin hän oli keksinyt niin hyvän jutun että kun vauva ei syönyt kunnolla sosetta hän antoi pienen luunapin ! niin johan se vauva tajusi että nyt on siis aika syödä... kaikki meni niin hämilleen tuosta että ei tullu keneltäkään sanaa suusta... ja tämä ei oikeasti ole keksitty juttu!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katsoppa koska kirja on kirjoitettu. Veikkaan 1950-lukua tai aikaisemmin. Suurin osa kirjojen opeista on ihan täyttä dadaa. varsinkin Wahlgrenin lapsikirja, josta ruotsissa on Wahlgrenin omatkin lapset haastaneet annan oikeuteen.Jos annat vauvalle luunappia, tulen antamaan sulle!?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat