Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Voittajalle on suunniteltu jo biisit valmiiksi mutta Ari ei sovi siihen suunnitelmaan ja Ari ei sellaista soopaa suostu laulamaan.

Nyt sitten yritetään Ari pudottaa tuomaripelillä (aiheettomalla haukkumisella, ottamalla todesta se mitä lehdet väittävät Arin sanoneen jne )Ettekö te tajua ?

Kommentit (14)

mutta ovatko sanoneet ja taanneet, että äänimäärä ratkaisee, ja ettei ole jotakin muuttuvia korjauskertoimia äänimäärillä.Tätä voinee ounastella, koska saa soittaa heti äänestykseen, kun ohjelma alkaa.Kiinostaavaa olisi siis tietää, onko viimeiselle esiintyjälle annettu ääni painavampi kuin ohjelman alussa laulaneelle annettu ääni. Tai onko äänillä jotaikin korjauskertoimia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minusta tuntuu että tuo tuomareiden epäreilu kritiikki vaan saa Ari-fanit äänestämään häntä yhä enemmän !Kallosen naurettavin kommentti oli että Arin olisi hänen mielestään pitänyt juosta ympäri salia kuten Kristianin viimeksi, NO SORI HEI silloinhan Asko nimenomaan haukkui Kristianin siitä asiasta. Tämä on hyvä esimerkki siitä että askonkin oli pakko keksiä kritiikkiä....

Jos Ari on hevilaulaja, miksi hänen täytyisi laulaa jotain suomipoppia? Voisi tosin vaihtaa vähän tyyliä ja valita hitaita biisejä nopeiden sijaan. Nina Tapio oikein hermostui eilen ja tykitti Aria. Miksei saisi sanoa takaisin? Tuomarit haluavat Annan voittavan ja yrittävät mustamaalata Aria ja nyt on pelko perseessä, kun Anna on kuin kääriytynyt voipaperi.

Ja Arin suuttuminen Ninalle... ou nou. Esiintyvän taiteilijan pitää kestää moninverroin kovempaa kritiikkiä. Ja vaikka tuomarit sanoisivat että oot täys paska, pitäisi vaan kuunnella ja sanoa kiitos mielipiteistänne, vaikka sisällä kuohuisi kuinka. Ei ne muutkaan alkaneet piipittämään vastaan, kun saivat moitteita.

Eihän koko kisassa etsitä ' parasta' laulajaa, vaan myyvintä. Kisa on levy-yhtiöltä iso investointi, samoin kuin tuotettavat levyt, ja myynnillä pitää siis saada rahat takaisin.

Toinen ongelma Arissa on se, että mitä hän levyttäisi ? Levy-yhtiön kannalta ei ole mitään järkeä tehdä levyä jossa Ari laulaa hevi-klassikoita. Tuskin kaikilta bändeiltä tulisi edes lupaa levyn tekemiseen. Ja kuka taas sonyn tallissa pystyisi tekemään uskottavia hevibiisejä Arille levyllisen, Kaikki kuitenkin tietävät että mikään ei ole niin huonoa kuin huono hevi.

Eiköhän ne lyttää se ensi kerralla niin että yleisö ymmärtää äänestää muokattavissa olevia tyttöjä.

Olisi tietysti hauska nähdä miten sony ongelman ratkaisisi jos silti Ari voittaisi.

Arto Salmissen kirjan ' Kalavale' .

Se kyllä kertoo hyvin näistä tv-äänestyksistä.Puhelindemokratia on kirjassa samaa luokkaa kuin Pohjois-Koreassa, eli voittaja valitaan kyllä kaikilla muilla perusteilla kuin äänillä. Tosin raha on tärkein motiivi (ei Pohjois-Koreassa).

Samoin Agnes, Jani Wickholm, mutta heitä ei kai voi laskea koska he eivät kisaa voittaneet.

Jos Ari voittaa, sieltä tulee rokki-hevilevy, tottakai. Ne, jotka idolia äänestää, on samoja ihmisiä jotka levyä ostaa, eli siksi uskon kansan päättävän.

sanelecat voittajan. Puhelinyhtiö lienee salassapitovelvollinen, ainoastaan maikkarille saa kertoa äänestystuloksen. Joten voinevat kyllä valita ihan kenet haluavat.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat