Vierailija

Googlella en onnistunut.

Kommentit (5)

Ajattelinpahan vaan kun viime aikoina aika moni matkatoimisto on irtisanonut henkilökuntaa, kun suurin osa matkoista myydään netin kautta.

niitä vaan ei mainosteta lehdissä kovin paljon. Monesti opiskelun kautta saattaa saada työpaikan, varsinkin jos on harjoittelujakso. Kannattaa valita harjoittelupaikka huolella ja olla ahkera. Meillekin ovat ahkerat harjoittelijat saaneet jäädä. Matkailualalla vaihtuvuus on aika suurta, joten mahdollisuuksia kyllä on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

joissakin isoissa matkatoimistoketjuissa palkka menee ihan listan mukaan (1500-1700 eur / kk), joka on todella pieni, mutta sitten piememmissä yksityisissä matkatoimistoissa on parempi palkka. Mulla kokemusta 5 v ja palkka 2500 eur / kk + bonukset.

enkä muuta osoisi/haluaisi tehdänkään. Onhan se stressaavaa, välillä asiakkaat ovat ärsyttäviä, mutta sitten taas monesti tulee kiitosta hyvin järjesetystä matkasta ja kaikki negatiivinen unohtuu. On mielenkiintoista räätälöidä matkoja asiakkaiden toiveiden mukan. Helppoa työ ei ole, mutta haastavaa kuitenkin. Suosittelen jos vähääkään olet matkailusta kiinnostunut. Oma maailmankuvani on ainakin muuttunut ja laajentunut, olen päässyt matkustamaan paljon yms.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat