Vierailija


Tytölläni alkoi toissa yönä kuume. Jopa 39 astetta, lääkkeillä toki laskee. Ei juuri nuhaa, vähän yskää. Aika väsynyt on välillä. Oliskohan tää nyt influenssaa?Jos on, niin kuinkahan pitkä on itämisaika? (Täytyy kyllä vielä käydä katsomassa KTL:n sivuilta..)

Kommentit (11)

Meillä Pirkanmaalla on molemmilla lapsilla ollut korkea kuume, ei juuri muita oireita. Kuume nousi 39 kieppeille kolmeksi päiväksi, ei juuri muita oireita, hieman valui nenästä kirkasta vuotoa. Esikoinen valitti niskakipua. Lääkittiin Panadolilla ja Pronaxenilla.Muista juottaa lasta usein ja paljon kuumeessa!

nopeasti. Kuume ei laske nimeksikään lääkkeilläkään. Lääkitys ei siihen oikein tahdo purra. Ainakin se pitäisi päästä aloittamaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Omalla lapsellani ei ollut influenssaa, vaikka hänellä oli 40 asteen kuume muutaman päivän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sanoi, että sillä ei ole mitään merkitystä hoidon kannalta, että onko tavallinen flunssa vai influessa. Sillä mitään lääkkeitähän niihin ei ole ja molemmista paraneminen vaatii lepoa. Sanoi, että niitä ei yleensä tutkita edes verestä, että kummasta oli kyse, koska on vain rahan ja ajanhukkaa.

myöhään, eikä levinnyt epidemiaksi. Lapsesi tauti kuulostaa normaalilta flunssalta. Alkupäivinä voi ottaa nenästä testin, josta selviää, onko influenssaa vai ei.

Omassa perheessä olemme sairastaneet kaikki sen ja nuhani vei taudin myös työpaikalle, jossa moni on kaatunut vuoteeseen. Tämä varoituksena siitä, että tauti on tällä kertaa todella tarttuva.

samaan aikaan oli lihaskipuja ja niskan jäykkyyttä. Kuume kesti lapsella 4 päivää, eikä laskenut lääkkeilläkään kuin 1,5 astetta. Aika kuolleita olivat isä ja tytär. Kova yskä jäi molemmille.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat