Vierailija

Lasinkeräyspisteet vaativat muovi- ja metallirenkaiden irroittamista pulloista ja tölkeistä, mutta miten ihmeessä ne saa helposti irti ????Onko parempi viedä renkaineen kierrätykseen vai viskata kaatopaikalle, jos ne eivät vaan irtoa?

Kommentit (15)

mieheni joka on lasitehtaassa töissä sanoi ettei ne pienet muoviosat ja etiketit haittaa, lasi murskataan ja sen jälkeen paistetaan sellaisissa lämpötiloissa ettei ne haittaa!

Niillä on todella yksipuoliset lähteet, jotta saisivat ohjelmistaan mahdollisimman dramaattisia. Aihe kuin aihe, onnistuvat tekemään kärjistettyjä johtopäätöksiä. Surullista, että ihmiset pitävät tätä tosissaan tutkivana journalismina.Esim. se jakso, jossa MOT älykkäästi yhdisti hevimusiikin saatananpalvontaan ym kamaluuteen...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Etkö nähnyt tv ohjelmaa (Mot) jossa todettiin et lasi menee sellaisenaan kaatopaikalle. Siihen loppui kyllä meikäläisen lasinkerääminen.

lasinkierrätystä. Niillä on niin ihme aihevalintoja aina... Aihevalintojen takaa paistaa maailmankuva, joka tuntuu minusta vieraalta. Ei sopivalta minulle. Ärsyttää koko MOT.Joka jakson aihetta en tiedä, mutta yleisesti ottaen...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat