Vierailija

Muutto kesällä edessä ja kaupunkia ei tunneta yhtään. Erityisesti haluttaisiin hyvän ja rauhallisen yläkoulun alueelle tai helposti kuljettavalle etäisyydelle sellaisesta. Yläkoululaisemme on aika kavereiden perässä vietävissä oleva ja elämä olisi paljon helpompaa, jos ne koulukaveritkaan eivät olisi aivan pöllöimmästä päästä. Hyvää alakouluakin tarvittaisiin ja se saisi mieluusti olla lähikoulu. Omakoti- tai rivitalo kiikarissa. Suositelkaa hyviä alueita ja ennen muuta kouluja.

Kommentit (7)

Ei Suomessa varsinkaan ton kokoisissa kaupungeissa ole hirveästi oikeasti huonoja ja hyviä alueita tai huonoja ja hyviä kouluja. Kaikenlaisia yksittäisiä juttuja ja jostain tulevaa mainetta löytyy milloin millekin paikalle, mutta oikeasti erot ovat yleensä aika olemattomia.Edes Tampereen kokoisessa paikassa ei kummoisia eroja käsittääkseni ole. (Tutkimusten mukaanhan lasten pärjäämistä selittää keskimäärin vanhempien koulutustaso, olivat sitten ihan missä koulussa tahansa.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mäki-Matti, Mattilanpelto, Kukkumäki ja Kypärämäki. Nämä kaikki pääasiassa omakotitaloalueita. Matkaa Jkl:n keskustaan kilometri pari. Eli kalliita taloja siis. Mutta ns. arvostettua aluetta.

Kouluista esim. Normaalikoulu erittäin arvostettu.

Toki muitakin alueita on, esim. Nenäniemi, Lohikoski, Lutakko jne. Soitto paikalliselle asuntovälittäjälle voisi valaista enemmän asiaa?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat