Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kysyin rappukäytävässä vastaantulleelta seinänaapurilta ja tämä myönsi samantien. Ovat lapseton opiskelijapariskunta. Tyttöystävä on ollut lastenhoitotöissä ainakin joskus, mitä aiemmin on pihalla muutama sana vaihdettu.

Muut naapurit ovat lähinnä hämmästelleet, kun olemme kysyneet ilmoituksesta.Ilmoituksessa (nimetön !) virkailijan mukaan oli sanottu, että jo viime keväästä asti lapsen itkua. (miksi ihmeessä ilmoitus sitten vasta nyt, jos aito huoli !).Selitteli, että olen pulkkamäessä lähes kaatanut pikkuisen (babypulkka, loiva mäki 2m, itse varmistin ettei pulkka karkaa !) ja joskus on kuulunut tömähdys ja sen jälkeen itku. Välillä on tullut tunne - eikö kukaan lohduta (se itku ei välttämättä heti lopu, jos korva on kipeä tai kokee vääryyttä esim. lelun suhteen). Iso veli 6 v. saattaa olla varsinainen " drama queen" välillä.

Kun, kuuli että olemme vasta ostaneet nykyisen vuokra-asuntomme, emmekä muutakaan pois - pahoitteli " jos on ollut aiheetonta" .Ei voi kuin toivoa oikein runsasta lapsilykkyä heille !

Kommentit (15)

Meiltä varmasti kuuluu kanssa monenmoista. Poika on kova huutamaan joka asiasta, ja aina sitä itkua ei saa heti loppumaan vaikka lohduttelisi kuinka. Öisin saa välillä vielä huutokohtauksia, joihin ei syli auta, ne loppuvat sitten kun loppuvat. Hyvällä mielikuvituksella saa myös kolahduksista tai tömähdyksistäkin vaikka mitä keksittyä. Ei todellakaan ole tarvetta lastensuojelulle meillä, ihan normaalia elämää vietetään.Olis kyllä hauska nähdä, miten mieli muuttuisi, kun omia tulee heille...


Vaikka se itsestä tuntuisi keljulta, että joku meitä epäilisi että emme hoitaisi lapsia hyvin :( Mutta pelkästään hyvä homma, että ihmiset kantavat vastuun ympäristöstään! Niin paljon on kodeissa lapsia, joita kaltoinkohdellaan vuosia, eikä kukaan tee ilmoituksia!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Varmasti kuulostaa kivalta kun joka ilta kuuluu tuollaista vessasta, onneks naapurit ei oo soittanu sossuun. Kiva ois selitellä että yritin vaan pestä 5 v:n hampaat..

Tytön koko paino oli niiden kaksinkerroin olevien jalkaterien päälle. Avauduin aiheesta sitten neuvolassa, koska olin huolissani tytön luista. Terkkari oli nauraa mut ulos sieltä...oli hänen mielestään ihan mahdottomuus, että siinä kävisi jotain.Mulla vaan oli semmonen olo, että aika kovilla siinä oltiin vaikka kevyt tyttö olikin...just sellanen ratina kuului jalan sisältä...

...vauva nousi aina seisomaan siten, että pyöräytti koko painonsa jalkaterien yli. Hankala selittää, mutta nousi polviltaan seisomaan niin, että rutina kuului jalkateristä.Taysin lääkäri ei uskonut, että on voinut sellaisessa murtua ja laittoivat asian pahoinpitelyepäilynä eteenpäin. Tämä merkintä säilyy lapsen papereissa ikuisesti. Joutuivat käymään sosiaaliviranomaisten juttusilla!Miettii vain sitä paljonko Taysissakin menee vuosittain läpi ihan selkeitä pahoinpitelyitä vahinkoina. Sitten tällainen maailman kunnollisin ja rakastavin pariskunta napataan sosiaalitätien puhutteluun.Varmaan jotain tilastojen kaunistelua, kun eivät nössöt tantat osaa hoitaa niitä oikeita ja rankkoja tapauksia, niin sitten kurmotetaan kunnollisia ihmisiä, että saadaan tilastot näyttämään paremmilta.

monesti lapsettomat ei tiedä miten paljon porua pienistä lähtee. mutta ihailtavaa rohkeutta silti!ethän ala kostaa tai mitään tyhmää. syyttömänähän sulla ei ole mitään hätää.

mutta onpa erikoinen tapa.Eräällä potilaalla oli mustelmat molempien silmien ympärillä: onnistuu joskus voimakkaan yskimisen tai aivastelun seurauksena (paine niin kova).

kiva avrmasti soskun täteille selitellä.. jäähän siitä ikuinen jälki papereihin että tallaista on epäilty.. näyttääpä hyvältä jos tulee joskus toiste yhtä vainiharhainen naapuri ja tekee ilmon..

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat