Seuraa 

Hieman näin ajoissa kyselen, mutta matka on nyt varattuna kesäksi ja täysi innostus päällä! Hyvän ystävättereni kanssa menossa ja tarkoitus keskittyä täysillä shoppailuun, kahviloihin ja itsensä hemmotteluun :). Sopivasti olemme ilmeisesti kesäalejen alkumetreillä paikalla. Lähinnä olen kauniiden vaatteiden perään niin lapsille kuin itselle sekä sisustusputiikit houkuttavat. Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan, alan jo laitella must-kohteita ylös!

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

www.colette.fr

supersuosittu putiikki, josta löytyy muotia, lahjatavaraa, sisustusjuttuja jnewww.lebonmarche.fr

hieno tavaratalo täynnä shop-in-shopeja, äläkä missa heidän herkkukauppaansa la grande epicerie, aivan upea!www.buddhabar.com

legendaarinen, levyjä voi ostaa muualtakin. Jos kiinnostaa, kannattaa laittaa pöytävaraus jo vetämään iste buddha bariin, muitakin ravintoloita kuuluu samaan konserniin - " makee" paikka! (omistajapariskunnan nainen on suomalainen)Ja sitten tietysti tavaratalot, Lafayette ja Printemps, niistä löytyy vaikka mitä. Tietty löytyy paljon edullisia ranskalaisia lastenvaateketjuja kuten Camaieu, Kiabi...sekä tietty Gap-liikkeitä, Disneykauppaa jne Champs Elyseellä muun muassa.Oli myös yksi ihan kiva designer outlet la Piscine,mutta nyt en enää löytänyt sitä haulla, katsotaan jos löydän tiedot jostain muualta.

Kiitos tyhjentävästä vastauksesta! Putiikit kirjasin jo ylös ja Buddha Barin olin unohtanut kokonaan, aikoinaan sitä hehkutettiin kovasti Englannissa. Taidan laittaa jo varausta :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat