Vierailija

Kommentit (23)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Keksitte jonkun sopivan pantin, jota pidät kunnes laina on maksettu takaisin. Jos alkaa älyttömästi venymään, niin myyt sitten pantin! Näin me tehtiin, kun oli tulokatkos ja piti vuokra saada hoidettua, ei o epäselvää mitenkään.

eri asia jos vaikka haluisin ryypätä rahat mut jos vaikka auto hajoo ja töihin pitäs päästä eikä kukaan auta kun alennut pyytämään niin ...13

Aika monella on varmaan asuntolainaa tai muuta. Tolla rahalla voisi lyhentää asuntolainaa sen sijaan, että antaa sen lainaksi kaverille. Siltä ajalta joutuu itse maksamaan korkoja, joten ei ole musta mitenkään kohtuutonta, että edes sen verran saa korkoja, ettei itselle tule ylimääräisiä kustannuksia siitä, että rahat on kaverilla eikä itsellä.

Jeesustelijoille sanoisin, että itselläni ainakin on ihan aidosti ystävinä ihmisiä, joille en isoa rahaa lainaisi. Osa tietää itsekin, ettei välttämättä pysty hoitamaan asioitaan (ei se tee ihmisestä huonoa ystävää, jos on huithapeli ja elää yli varojensa), jonkun kohdalla minulla on itselläni siitä vankka epäilys. Enkä haluaisi antaa tällaisen asian tulla ystävyyden väliin.Itse varmaan sanoisin, että en lainaa isompaa määrää rahaa koskaan kenellekään ystävälle ihan periaatteesta, koska en halua että ystävyydestä tulee bisnessuhde.Jos itsellä olisi taloudellisesti tiukkaa, niin sanoisin vain ettei ole lainata rahaa tai jos periaatteesta ei lainaa, niin sanoisin senkin ihan suoraan. Ei siitä kenenkään pidä loukkaantua.

Aika isolta summalta kuulostaa... Onko hän aiemmin lainaillut rahaa? Mihin hän rahat tarvitsisi? Milloin lupasi maksaa takaisin? Voisitko harkita lainaavasi esim. puolet?

lainaa rahaa kenellekään.Miksi et muuten halua lainata? Eikö sinulla oikeasti ole, vai pelkäätkö, että hän ei maksa takaisin? Tällaisessa tapauksessa hyvänä keinona toimii se, että kerrot lainaavasi, mutta että siitä tehdään paperit, joista käy ilmi lainattu summa, takaisinmaksusuunnitelma ja allekirjoitetaan kahden todistajan läsnäollessa. Jos ystävälläsi on tarkoitus rahat takaisin maksaa, hän suostuu tähän, jos taas ei, niin silloin hän peruu lainapyyntönsä ja voit olla takuuvarma, ettei koskaan enää tule pyytämään teiltä rahaa lainaksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat