Vierailija

Kommentit (24)

" pääkylästä" kun lähtee vähän etäämmälle löytää paratiisin.

Ihanat rannat, karstiseinämät ja kirkas lämmin vesi. Mulle ihanin paikka maailmassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Eikä mitenkään positiivisesti vaikuttavaa vaan oli todella karua huomata se elintasojen ero kun siirtyy naapurin puolelle :(
Tajuttomasti sokkeloa sokkelon perään, haudoissa luurankoja, heikko valaistus ja tutustumaan pääsi vain pieneen osaan. Pelotti, että sähköt katkeavat ja kauhistutti seillä asuneiden alkukristittyjen elämä. Oltiin miehen kanssa kahdestaan koko katakombeissa, se hiljaisuus oli mieletöntä.

USAssa mm paljon nähtävää: Grand Canyon, punapuumetsät, Crater Lake, pohjois-Californiassa Tyynenvaltameren rannikko. Mutta myös Suomen Lappi kaikessa hiljaisuudessaan on vaikuttavaa. Mutta silti yksi ylitse muiden Angel Falls Venezuelassa - WOW

Tähän ketjuun nyt pakko kommentoida aiheen ulkopuolelta vähän, Bulgariaahan moni haukkuu junttipaikaksi ym. mutta sinne on tosi kätevää ottaa esim. äkkilähtö 200-300 ¿/2 vk ja sitten matkustella ympäri maata.

Isommat matkatavarat voi jättää hotellille ja jos ei omatoimisesti uskalla niin esim. tuonne Rilan luostariin järjestetään valmisretkiä noin 60 ¿/2-3 päivää. Samoin voi käydä esim. Istanbulissa samalla hinnalla tai mennä vaikka viikoksi, sitten on Sofia ym.

Sanon, että sillä hetkellä oli henki salpautua, kun kone oli laskeutumassa Mauille. Jotenkin se näkymä oli täysin eri, mitä yleensä näkee, kun kone laskeutuu. Upean näköistä... :)

Uskomatonta ajatella, että ihminen on ne käsin rakentanut tuhansia vuosia sitten. Sfinksi on louhittu yhdestä ainoasta lohkareesta.

Lähes yhtä vaikuttava näky oli suoraan pyramidien juurelle levittäytyvä slummialue ja savusumu :l

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat