Seuraa 

Moi,onko tuo Ticket puku välikausipuku? Vain stockkalle tehty?

Onko puvussa fleecevuori irrotettava? Onko ohutta ohutvuorista välikausipukua vaiko kumimaista sadeasua?Tietäiskö joku stockkalainen tai tickettiläinen ennen ensi viikkoa?

98-128cm näytti olevan koot. Vauvoille 74-92 cm 44,90e.Onkohan nuo Bogi lenkkarit minkälaisia 19,90e?

Kommentit (15)

sellaiset justiin lapsille tarvisin. Olen yrittänyt käytettynä metsästää.

Pirtsakka värikin tarhan hiekkatemmellykseen.Kertokaa nyt, jos joku tietää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

arvailen, että on sitä vanhaa light rainsettiä?!?! Ei ainkaan näytä siltä kura-asulta, joka meillä on. Eli olisi ohuempaa kangasta ohuella trikoovuorella?!?! toivottavasti joku tietää paremmin :)

Pienillä lahkeissa kuminauhat, isommilla suorat lahkeet vetoketjuilla ja tarrakiristyksellä.Ihan varma en ole mistä koosta alkaen vaihtuu tuo housumalli, oisko noissa hullujen päivien Ticketeissä niin että vauvojen housut kuminauhoilla ja kaikki isompien suorilla lahkeilla?

Kun muistaakseni light rainset maksaa noin 40¿ normaalihintaisena, ainakin itse ostin sillä hinnalla viime vuonna. Eli olisi aika hullu tarjous tuo hp hinta jos on sitä vanhempaa mallia =) Korjatkaa jos olen väärässä.

Paljonko Petite Pommelta tilatessa tulee postimaksuja?Entä millaisia ovat Ticketin koot? Poika on nyt 11 kk ja juuri siirtymässä 74 koosta 80 kokoisiin vaatteisiin. Aika hoikka ja pitkä rakenteeltaan.Ostanko täksi kevääksi + syksyksi 80 vai 86 kokoisen puvun?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat