Vierailija

Eli voiko uusien nestesäännösten voimassa ollessa purkkeja viedä koneessa? Aika tärkeä on saada ruuat varmasti perille jos ruumassa olleet laukut katoaa tai myöhästyy kohteesta.

Kommentit (6)

Ainakin britit ja usa tosi tarkkoja sen suhteen, että vain lennoilla tarvittava ruoka saa olla käsimtkatavaroissa ja on mahdollista, että joudut joka purkin avaamaan ja maistamaan. Maito kannattaa ottaa jauheena ja suljettavat purkit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

matkatavarasäännöt koskevat kaikkia suomesta lähteviä matkustajia, lentoyhtiöön katsomatta. finnair ei ole kehittänyt näitä rajoituksia, vaan FINAVIA.

ja näyttäisi olevan aika kirjavaa käytäntöä... Yleensä hyväksyvät koneeseen vain ne ruoat ja juomat, jotka on tarkoitettu matkaa varten. Joskus olen yrittänyt vielä vähän enemmän maitotetroja mukana ja välillä on onnistunut, välillä ei. Ja Englannissa ovat TOSI tarkkoja. Kaikki purkit pitää avata ja äidin on maistettava niitä. Eli ei ehkä kannata ihan hirveästi alkaa ruokia/juomia kanniskelemaan käsimatkatavaroissa. Tottahan on, että myös matkakohteista löytyy ruokia ja esim. korvikkeen voi ottaa jauheaana mukaan.

että piti matkalaukku avata ja tunkea sinne osa, kun matkustamoon sai viedä vain lennolla tarvittavan määrän. Purkkeja ei kuitenkaan tarvinnut avata.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat