Vierailija

Ikean huonekalut on tyylitöntä ja huonolaatuista roskaa, jota ostavat vain ne joilla ei ole varaa kalliimpiin, laadukkaampiin ja paremman näköisiin huonekaluihin, tämä on FAKTA (älkää yhtään yrittäkö mussuttaa mitään vastaan, huijaatte vain itseänne)!Millä helvetin oikeudella Ikea pilkkaa niitä, joita heidän halpiskamansa ei kiinnosta??? Mitenkäs suu pantais jos joku Skanno vaikka alkais mainostaa tuotteitaan morkkaamalla niitä, joilla niihin ei ole varaa???

Kysympähän vaan!Ja ostan jatkossakin erittäin mielelläni huonekaluni Skannosta ja muista sen tason liikkeistä ja nauran räkäsesti niille (Ikea), joille tämä on ongelma!

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mua ne hymyilyttää, koska tunnistan itseni niistä. Mäkin ostaisin mieluiten vain kaikkea kallista designia ja osittain juuri siitä syystä, että se on musta jotenkin hienompaa. Osaan silti nauraa itselleni, enkä ärsyynny ko. mainoksista ollenkaan.

Kun muutettiin Espooseen, mentiin käymään siellä ihan vitsillä (se oli just niihin aikoihin kun Vanhanen väitti tavanneensa Sussun siellä) ja OMG, se porukka siellä oli pahempaa kuin ikinä oltiin kuviteltu. Kamalia, Lindex-H&M-tyyliin pukeutuneita äitejä, tuulipuutakkisia isiä mauttomine lastenrattaineen... Lähdettiin äkkiä pois ettei jäätäis kiinni niille ihmisille naureskelusta. :D

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat