Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kun poika kerran kysyi, niin kerroin mitä on äidillä ja mitä hänellä itsellä. Aina joskus tiedottaa minulle, miten asia on :) Ajattelin vain, jos se rupeaa hoitotätille tai toiselle lapselle toitottamaan.

Kommentit (10)

Kaksivuotiaanahan nuo asiat juuri alkavat kiinnostaa. Meillä on ollut kaksiveen kanssa pitkät jutut siitä, että kenellä on pippeli ja kenellä pimppi. Tissit on olleet viime aikoina myös ihmetyksen aihe. Ja kainalokarvat. :) Lapsi vaan huomioi ympäristöään ja miettii, miksi toinen on eri näköinen kuin toinen.

Vierailija:

Lainaus:
eiköhän nuo ole ruuminosia siinä missä kädet ja jalatkin, hei haloo!

Meillä on mennyt niin että ekaks opitaan kädet ja jalat ja silmät ja suu ja korvat ja nenä ja napa ja peppu ja pippeli ja kun huomaa että toisilla on jotain muuta niin sitä nimitetään pimpiksi (eikä missään nimessä vaan niin että pojilla ON pippeli ja tytöillä ei sitten oikein mitään!) ja otsa ja hiukset ja kaula jne... Miksi tietysitä ruumiinosista pitäisi tehdä numeroa tai toisaalta jättää kertomatta mitä ne on?


Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Johan siitä tulee lapselle outo olo jos hän kysyy mikä tuo on ja yhtäkkiä jonkun pippelin kohdalla siihen ei vastatakaan. Meidän nuorin täyttää pian kaksi vuotta ja on jo neljä kuukautta selittänyt (ei siis toki jatkuvasti mutta aina sillon tällön) kuinka veikalla on pippeli ja hänellä pimppi.


eiköhän nuo ole ruuminosia siinä missä kädet ja jalatkin, hei haloo!

Meillä on mennyt niin että ekaks opitaan kädet ja jalat ja silmät ja suu ja korvat ja nenä ja napa ja peppu ja pippeli ja kun huomaa että toisilla on jotain muuta niin sitä nimitetään pimpiksi (eikä missään nimessä vaan niin että pojilla ON pippeli ja tytöillä ei sitten oikein mitään!) ja otsa ja hiukset ja kaula jne... Miksi tietysitä ruumiinosista pitäisi tehdä numeroa tai toisaalta jättää kertomatta mitä ne on?Meidän 1,5v. poika on kyllä ratkaissut homman niin, että kaikilla on pippi ;) Siis häneltä löytyy " mapa" =napa ja " PIPpi" ja äidiltä " mapa" , " pipPII" ja " titti" =tissi.Esikoisella oli reilu 2-vuotiaana vaihe jolloin jaksoi lakkaamatta miettiä, kuka on poika ja kuka tyttö ja mitä kenelläkin on, myös Prisman kassalla ;) mutta tuokin vaihe meni ohi. Nyt tässä yksi päivä oli huolestuneena sanonut isälleen että pippelinsä on rikki siinä on reikä! Ja sitten kertoi mulle ylpeänä, kun isä oli asiaa selittänyt, että pippelissä on reikä pissaa varten!

meillä poika on kyllä ollut pippelistä tietoinen hyvin pitkään. Pimppi otetaan sitten puheeksi kun huomaa että äidillä ei ole pippeliä.. Tai jostain muusta sen kekkaa. Poika on vielä alle 2v

Tuli vessaan kun kun olin siellä ja hädissään kyseli et mikä sulla äiti on. Kerroin et äiti käyttää aikuisten vaippoja, no poika et miksi ei isillä ole. Kerroin et vain aikuiset tytöt tarvitsee näitä ja poika tyytyi siihen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat