Vierailija

Pieni kaksio, ei todellakaan mitään kuraeteistä tms. Vaikka kuinka riisuisin tytön kurahousut jo pihalla ja ravistelisin ne siellä, niin silti eteinen kuin hiekkalaatikko... Viimeistään sitten kun puetaan ne taas seuraavana päivänä päälle. Kuivunut hiekka vaan rapisee lattialle. hermot menee. Miten te muut toimitte?

Kommentit (4)

ja suihkutan siellä kurat pois. Neljävuotiaan raahaaminen kainaloista siististi - niin, ettei kuraa rapise ympäriinsä - ei tosin ole maailman helpoin juttu, mutta onnistuu yleensä kohtalaisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Laitan rattaisiin istumaan putsauksen jälkeen. Sitten tuon sisään. Rattaisiin jää suurin osa kurista. Loput on sitten siellä eteisen lattialla. Ja riisuttaessa joka puolella. Kylppärin lattia ei ole parempi paikka, sitten on lattiakaivot tukkeessa. :( Parempi siis eteisessä vaan.

Ja samalla pidätellä toista juoksemasta ympäriinsä kun riisuu toista.

Ämpärissä huuhtaisten ja wc-pönttöön ne kuravedet sitten. Rattaista saa imurilla ne kurat pois, kun on kuivaneet. Ja rattaiden alle pyyhe, pyyhkeestä roskiin suurimmat ja loput imurilla ja pyyhkien. Joka päivä saa olla imuroimassa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat