Vierailija

..sekä baarille, että tupakoijalle.Löhde, is uutiset

Kommentit (14)

kun ihmiset käyvät vähän väliä baarin edessä kadulla röökillä. Siinä ei auta vaikka olisi tuhkiksiakin, kun täyttyvät aika pian...

Mietin vaan että kuinka moni ravintola menee nurin. Ihmiset hakee seuransa netistä, istuvat iltaa ystävien kanssa huomattavasti edullisemmin kuin baarissa, ja pääsee vetäsemään henkoset ( mitä moni harrastaa juuri kun on muutama otettu ) ilman sakkoja. Mihin niitä baareja nyky ihmiset enää tarvii? Siis sellaiset jotka eivät tanssi? :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen läheltä seurannut kun toisessa paikassa tuli tämä kielto ja yhä ihmiset juhlivat. Tosiaankin käyvät tupakalla ulkona mutta ei kukaan nyt kotiin jää sen takia. Terasseilla tulee olemaan tunkua ;)Mieti, miksi siellä baarissa käydään? Muitten ihmisten takia.Vihdoin mäkin pääsen ravintolaan! En ole voinut pahemmin käydä kun tulee niin kamala huonovointisuus siitä röökinkatkusta. Ja en ole mikään nirppis. En vaan voi sille mitään että tulee oksu olo siitä savusta. Voihan sitä kait ulkonakin käydä tupakilla?

ihanaa mennä ravintolaan kun ei tupakansavu haise joka puolella ja tartu hiuksiin ja vaatteisiin, yhtään en sääli tupakoitsijoita, itsepä ovat huumeensa valinneet, ei meidän muiden tarvitse vetää sitä savua henkeemme, ja kukahan ravintolassa käy sauhuttelun takia.. viittaan vaan kun jotkut meinaavat että jäädään sitten kotiin sauhutteleen.. eikös se ole mukavampaakin käydä vetää henkoset raikkaassa ulkoilmassa :) enpä usko että tuon takia ravintoloissa mikään kato käy.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat