Vierailija

Jos olisin juuri haudannut 11v pikkusiskoni, niin en kyllä nöyristelis kenenkään edessä.

Poikahan rakastaa laulaa ja idolsissa kai onkin kyse siitä, että " pystymetsästä" etsitään uusia kykyjä. Todellinen skabahan alkaa voittajalle vasta kisan jälkeen.Kun rakkaansa hautaa noin nuorena ja on saannut tuntea elämän pirullisuuden, niin siinä ei Remun tai kenenkään muun " meriitit" paljoa merkitse.Tsemppiä Arille,

toivoo veljensä haudannut SiruPs. kyllä se ikä tuo vähän sosiaalista älykkyytä mukanaan....=)

Kommentit (18)

Hienoa, että poika sai eilen suunsa auki ja sanoi olevansa Hevi-laulaja. Ja jo valmiiksi: Idols on kisa, jossa kansa valitsee suosikkinsa idolikseen. äänestysohjeissa ei ole sääntöä, jossa vaadittaisiin äänestämään monipuolista, kaunista ja hyvin käyttäytyvää esiintyjää, kukin saa äänestää ketä tahtoo. Jos tuomareiden mielestä kaikkien pitää laulaa kaikkea, heidän olisi pitänyt kiinnittää asiaan huomiota silloin, kun heillä vielä oli valta karsia kilpailijoita. Sitä saa, mitä tilaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nuori=kypsymätön ja ajattelematon ja niin kuuluukin olla. Anna ei mielestäni olen paljon parempi kikatteluineen ja tuomareille flirttailuineen.

Kyllä osa nuorista on tosi kuohahtelevia, antavat palautetta suoraan sydämestä, kaunistelematta :) Eli musta toi Arin uhoaminen on suht normaalia myöhäisteinin käytöstä..

Ei oo elämä ollut pojalla helppoa, ja hänestä on tullut auktoriteetteja vastustava oman tien kulkija. Kauhean moni ihminen ei ole kokenut samoja asioita. Jokainen taaplaa tyylillään, ja tämä on nyt Arin tyyli.

keneen luulet sen kuoleman koskevan? naapurin eskoon??

et varmaan ole menettänyt ketään.....Ja siks toiseks, minkä takia suomalaiset on niin saatanan epävarmoja ja herkkänahkaisia? Täällä kumarrellaan joka suuntaan, pokkuroidaan ja nuoleskellaan. ei ummarra ei ummarra

Nimittäin katsoin tänään vielä nauhalta tuon Arin ja Ninan " tappelu" -kohtauksen ja kyllä näytti siltä, että koko tilanteen aloitti NINA todella provosoivalla ja lapsellisella käytöksellään; kun katsomosta kuului buuausta, niin Ninapa RÄÄKYI naama raivosta punaisena, että " hiljaa siellä!" ja säesti rääkymistään NYRKIN PUIMISELLA todella näyttävästi...Ei tuollainenkaan vaikuta kovin kypsältä käytökseltä ja kyseessä sentään 35-vuotias täti... Olisihan se voinut asiallisesti pyytää katsojia olemaan hiljaa, mutta ei kun saman tien kauheaa mesoomista. Minun mielestäni sekä ari että Nina olivat tuossa kohtauksessa niitä nenälle hyppijöitä.Ja yleensäkin sen tuomariston arvosteluperusteita pitäisi tarkistella uuteen uskoon, esim. Kristiinan jatkuvan hyysäyksen ansiosta hän on nyt kolmen parhaan joukossa ja se jos mikä osoittaa, että metsään on mennyt koko kilpailun taso, etenkin kun Kristian (kisan paras laulaja) vielä tippui.

Siksi että ne periaatteessa edustaa tulevan Idolin työnantajaa, eli levy-yhtiötä. Asko nyt varsinkin. Ne ajattelee vain sitä että miten mahdollinen tuleva levy myy. Ja kun Ari nyt vaan on hevimies, he olettavat että myynnit jää pieniksi siksi kun hevi on perinteisesti bändimusiikkia, ei solistimusiikkia.Raha ratkaisee, mammat.

Olen menettänyt enenmmän kuin arvaatkaan ja juuri sen takia tiedän että myös sellaisen ihmisen joka on menettänyt läheisen täytyy osata käyttäytyä,eikä päästellä suustaan mitä tahansa koska on sureva ja kaikki ymmärtää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat