Seuraa 

http://www.lidl.fi/fi/home.nsf/pages/c.o.20070329.p.Lasten_lenkkaritLidl mainostaa lasten lenkkareita nettisivuillansa. Onko kellään kokemusta näistä halpiskengistä, ovatko mistään kotoisin?

Kommentit (11)

Ja kestivät yllättävän hyvin, hinta oli silloon muistaakseni 4,99¿. Loppukesästä alkoi olla jo hieman puhkikuluneet. Isommalla en tiedä kestääkö, kun meillä ei kalliimmatkaan meinaa enää kestää..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lidilissä saattaa olla tosi erinomaisia kenkiä, jotka käyvät ihan ykköskengiksi. Sitten on myös näitä " vähemmän istuvia" . Eron kyllä huomaa heti katsomalla.Hinta-laatu-suhde kuitenkin kummassakin tapauksessa ok.

Piti kaivaa tämä ketju esiin, kun kävin itse tänään Lidlissä ja ostin pojalle sieltä lenkkarit. Olivat minusta kaikki hyvän kengän kriteerit täyttävät ja hinta ei päätä huimannut (12e). Kokoja tietty näin loppuviikosta aika naftisti ainakin täälläpäin.Mut mä ainakin noiden kengän ominaisuuksien perusteella uskaltaisin suositella (kestävyydestä en tiedä mitään), että jos on vähän rahaa käytössä tai haluaa panostaa enemmän kunnon nahkakenkiin. Nuo lenkkarit voitti 90% markettilenkkareista mennen tullen.

Meillä on ollut nyt 3v pojalla muutamat Lidlin kengät kakkoskenkinä. Siellä on myynnissä sekä huonoja kenkiä että ihan ok laatuisia. Ostaessaan kannattaa siis vähän katsoa. Nuo kuvassa olevat ja toisetkin samana päivänä myynnissä olevat näyttivät päällisin puolin musta ok.Hinta-laatu suhde Lidlissä on hyvä. Kestävyyskään ei ole ollut ongelma, mutta ainoiksi kengiksi en Lidlin kenkiä suosittele

Ihan samoista jutuista kuin kaikista muistakin kengistä ;-)Eli kantakappi tukeva, ei saa painettua sormin sisään. Pohja taipuu päkiän kohdalta, ei liian takaa ja pohja on kiertojäykkä.

Meillä ei kokemusta Lidl:n kengistä, mutta muista halpa-merkeistä, jotka vielä ostettu ale-korista. Ostan aina syys/talvialesta ainakin yhdet lenkkarit pojille seuraavaa kesää varten. Tällöin ideana se, että menevät alkukesän, ja sitten ostetaan/otetaan käyttöön toiset halpis-lenkkarit. Ovat käytössä kotona omassa pihassa möyriessä, eikä haittaa vaikka hajoaisivat kk:n käytön jälkeen.Hinta-haarukka on ollut näillä lenkkareilla 1.95-5.95¿. Tällöin ei tällä käytöllä haittaa yhtään laatu, saavat mennä rikki, eivätkä ole kävelykengiksi/urheilukengiksi tarkoitettukaan.

Olen joskus pyöritellyt Lidlin kenkiä kädessä ja taitaa meillä yhdet purkkarit ollakin tuolla kaapissa. Laatu vaihtelee laidasta laitaan. Katso vaan, että kengät täyttää hyvän kengän kriteerit, niin eipä muuta tarvitse murehtia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat