Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen tavannut ihanan miehen. Kaikki menee muuten mainiosti, mutta minua vaivaa miehen seksikäyttäytymisessä tietyt piirteet. Olen itse käsittääkseni seksuaalisesti melko tavallinen nainen: läheisyys, luottamus, hellyys jne. ovat tärkeämpää kuin itse suoritus.Laatu on tärkeämpää kuin määrä, mutta useampi kerta viikossa on ok. Asentojen suhteen olen kaikkiruokainen, suuhun otan loppuun asti, mutta en niele, peppuun en anna koska se sattuu (olen kerran kokeillut). Seksikkäät alusvaatteet on ok, epätavalliset rakastelupaikat on ok... No, saitte kuvan.Mies haluaa kuitenkin asioita, joita itse pidän loukkaavina, outoina tai epämiellyttävinä. Hän mm. haluaa, että nuolen hänen peppureikäänsä tai työnnän sinne sormeni tai hieromasauvan. Lauetessaan yhdynnässä hän haluaa runkata spermansa kasvoilleni. Lauetessaan sisääni hän haluaa nuolla alapääni puhtaaksi. Hän myös haluaa nuolla minua kuukautisten aikana. Kaiken huipuksi hän haluaa pissata päälleni ja päinvastoin.Olen kieltäytynyt monista hänen pyynnöistään, ja se vaivaa häntä. Hän pitää minua estoisena. Itse en ole koskaan aikaisemmin sellaista syytöstä saanut, enkä sellaisena vieläkään itseäni pidä. En haluaisi tehdä sängyssä mitään vastoin tahtoani vain kumppaniani miellyttääkseni. Toisaalta en haluaisi, että kumppanini tyytymättömyys sängyssä heijastuisi muuten niin toimivaan suhteeseen. Olen ollut yksinhuoltaja, ja tiedän, kuinka vaikeata on löytää laadukas kumppani jakamaan yh:n arkea. Siksi en haluaisi kärjistää tilannetta " ota-tai-jätä" -valinnaksi. Kuinka minun pitäisi mielestänne toimia?

Sivut

Kommentit (29)

Jätä, äläkä tee yhtään mitään vain miellyttääksesi MIESTÄ. Tämä on teillä ilmeisesti vain " alkusysäystä" , mitähän se mahtaa ollakaan ajan saatossa tuonnempana. Asiat etenevät yleensä parisuhteessa pikkuhiljaa, niin hyvät kuin PAHATKIN. Sinuna tekisin selvät " pelisäännöt" ja jollei ne käy päinsä, niin se siitä sitten, oli ihan kiva tavata jne....

Eli kommenttina edelliseen: Vaikka seksiasioissa kompromissien tekeminen olisikin vaikeaa, ei kannata ihan ehti lyödä hanskoja tiskiin. Jos heti parisuhteen alussa opetellaan neuvottelutaidot vaikean asian kanssa, niin siitä on taatusti hyötyä myöhemmin niiden helpompien asioiden ratkaisuissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

[quote]
HYVÄT:

Olen tavannut ihanan miehen.

Kaikki menee muuten mainiosti,HUONOT:

mutta minua vaivaa miehen seksikäyttäytymisessä tietyt piirteet.

Mies haluaa kuitenkin asioita, joita itse pidän loukkaavina, outoina tai epämiellyttävinä.

Hän pitää minua estoisena. enkä sellaisena vieläkään itseäni pidä. En haluaisi tehdä sängyssä mitään vastoin tahtoani vain kumppaniani miellyttääkseni.Eli mahtava mies joka pitää sinua estoisena?

Selvä juttu. Miehesi on Homoseksuaalisesti suuntautunut hetero. Potkaise pihalle ja etsi joku joka arvostaa oikeasti naista ja näyttää sen. T-Miesmann

Minä taas neuvoisin jatkamaan ja yrittämään saada miestä hyväksymään se, että parisuhde on usein täynnä kompromisseja. Aina ei voi saada kaikkea haluamaansa. Ei tietenkään ole optimitilanne sietää mitään sellaista, mitä ei halua. Mutta sellaista parisuhde on monien asioiden kohdalla. Seksi vain on ihmiselle sellainen tabu, että siellä käyttäytymissäännöt katsotaan erilaisiksi kuin monella muulla parisuhteen osa-alueella.Omalla miehelläni on monia pieniä asioita, jotka ärsyttävät minua suuresti. Siedän niitä ja sopeudun niihin, koska kokonaisuus kuitenkin toimii hyvin. Ja tuskin minäkään mieheni mielestä täydellinen on, vaikka hän todennäköisesti niin kysyttäessä mielikseni vastaisikin.Neuvoisin sinua keskustelemaan miehesi kanssa, ja tulemaan ehkä hiukan vastaan. Jos sinua ei vaivaa miehesi pepun hyväily, tee sitä myös jatkossa. Kerro kuitenkin, että et halua miehesi pissaa tai spermaa päällesi jne. Eiköhän se kultainen keskitie sieltä löydy.Täällä palstalla esiintyy paljon kirjoittajia, jotka ovat täysin ehdottomia mielipiteissä, ja kehoittavat jättämään kumppanin pienimmästäkin syystä. Omien kokemuksieni mukaan mikään parisuhde ei ole ongelmaton, vaan kaikki perustuu toimivaan kombinaatioon hyviä ja huonoja asioita. Sivusta on vain niin helppo huudella periaatteellisia ohjeita.

Todella itselle vastenmielisiin juttuihin menemisestä (tai varsinkaan usein tekemisestä) ei seuraa yleensä hyvää suhteelle ja seksille. Toisaalta moni voi alkaa pitämään jutuista, jotka aluksi tuntuneet ollenkaan omalta jutultaan vaan peräti epämiellyttävältä.Miehesi pitäisi ymmärtää, että kaikki asiat eivät ole kaikkia varten eikä kyse ole välttämättä estoista.Sanoit myös, että koet jotkut asiat loukkaavina tms. Tarkoittaako mies ne loukkaavina vai koetko ne loukkaaviksi, koska liität niihin joitain loukkaavia merkityksiä tai yhteyksiä? Ehkä miehelle samoilla asioilla ei ole ollenkaan tuota loukkaavuusmerkitystä. Hän todennäköisesti näkee ne ihan eri tavalla kuin sinä.En keksi oikein mitään muuta neuvoa, kuin että yritätte molemmat ymmärtää toisianne ja löytää jonkun ratkaisun. Kannattaisi ehkä kysellä miksi mies pitää jutuistaan, mitä hän kokee niitä tehtäessä ja kuinka tärkeitä ne ovat. (Näitä voi olla kyllä vaikea selittää.) Toisaalta sinun kannattaisi yrittää itse miettiä mikä noissa jutuissa tökkii ja selittää sitä miehelle.Jos mies jostain syystä on tapaus, joka oikeasti ei kunnioita sinua, silloin pelkään pahoin, että suhteella voi olla vaikeuksia toimia. Tämä ei tosin sinänsä liity mitenkään " pervouksiin" vaan toistenne kunnioittamiseen.

Vierailija:

Lainaus:


Eli kommenttina edelliseen: Vaikka seksiasioissa kompromissien tekeminen olisikin vaikeaa, ei kannata ihan ehti lyödä hanskoja tiskiin. Jos heti parisuhteen alussa opetellaan neuvottelutaidot vaikean asian kanssa, niin siitä on taatusti hyötyä myöhemmin niiden helpompien asioiden ratkaisuissa.


että nainen on koittanut joustaa, mutta mies ei. Ja että mies kokee nämä " juttunsa" sellaisiksi, että niistä lähdetään - ja jos ei käy, niin sitten on estoinen ankea.Tiedän yhden melko pitkään yhdessä pysyneen pariskunnan, joilla ongelmana oli seksuaalinen yhteensopimattomuus. Miehellä oli toiveita, joihin nainen ei kyennyt vastaamaan. Heillä ongelmat johtivat eroon.Tokikaan en sano, ettäkö heidän liittoaan ei olisi koskaan pitänyt edes solmia, varmaan siihen monta hyvää vuottakin mahtui. Kuitenkin tämä seksijuttu oli kivenä kengässä.Itselläni se on jotain sellaista tosi alkukantaista hyväksytyksi tuloa, että jos olisi ihan perustavaa laatua olevia eroja, niin näkisin suhteen jo alkumetreillä todella hankalaksi.

Kaipa omalta puoleltani kysymys on periaatteesta. Olen kaikkia esimerkkeinä luettelemiani asioita miehen pyynnöstä kokeillut. Kicksejä en saanut niistä mistään, mutta ehkäpä eniten vastenmielisinä koin kasvoille laukeamisen ja päälle pissaamisen. Niissä on jotain sekä henkilökohtaisesti loukkaavaa ja pornoteollisuudesta tuttua naisen alistamista. Vaikka ei mies sitä varmastikaan niin koe eikä varsinkaan sellaisena tarkoita.Oman sperman ja kuukatisvuotojen nuolenta on minusta vain omituista, enkä haluaisi ajatella rakastamaani miestä omituisena. Vähiten itseäni tökkii hänen halunsa olla saavana osapuolena peppuseksissä. Peppureikä on minullekin hyvin erogeeninen alue, vaikka en sinne sisään mitään sormea paksumpaa haluakkaan. Mies myös selvästi nauttii itsensä tyydyttämisestä minun nähteni, eikä minulla ole mitään sitä vastaan. Päinvastoin, se on kieltämättä kiihottava näky.Olen siis toteuttanut mieheni " fantasiat" , mutta se ei selvästikään näytä hänelle riittävän. Hänelle se on ns. normiseksiä, ja pelkäänpä kuulevani tulevaisuudessa aina vain rohkeampia seksitoiveita. Tavallaanhan on ihan hienoa, että kumppani on ennakkoluuloton ja avoin seksin suhteen. Minulle on kuitenkin jo luonnollisen vastaanottavuuden raja tullut vastaan, eikä mitään merkkejä vastaavasta näy miehen kohdalla. Pitäisikö minun laittaa sille selkeä raja jo tässä vaiheessa silläkin riskillä, että se saattaa rasittaa muuten hyvin toimivaa suhdetta. Meillä siis ei todellakaan ole juuri mitään muita ongelmia, joten olisi houkutteleva ajatus " sietää" aika paljon seksin saralla.Ja totuuden nimissä, ei seksi suinkaan pelkkää sietämistä ole: mies on hyvin huomavainen, ja pitää mm. huolta, että myös minä laukean aina rakastellessamme. Omaa nauttimistani on vain alkanut häiritä nämä miehen erikoisuudet.

mikään noista ei haittaisi minua paits tuo peppureiän nuoleminen. Sitä en haluaisi tehdä. Ja en välttämättä haluaisi että mies pissaa naamalleni, mutta muualle voisi pissata. Sekin hieman riippuu kuinka usein miehesi noita asioita toivoo? Silloin tällöin vai päivittäin? Jos mies haluaa kerran viikossa heittää lastit naamalle jne.. niin mikset harkitsisi asiaa jos se tekee hänet onnelliseksi? Tosin tämä on vain minun mielipiteeni. Tee niin kuin sinusta tuntuu parhaalle.N26v

Tarkoittaako kirjoittaja 20, että pervous on aina suhteellista?

Sanoisin, että perversioille on ominaista kieroutunut ja poikkeava käyttäytyminen, jota ei yleisesti pidetä suotavana.

En pidä ahdasmielisenä kieltäytymistä anaalin nuolemisesta tai kietäytymista suuseksistä kuukautisten aikana.Vai kuuluvatko nämä jokapäiväiseen arkeen suomalaisessa seksissä?

Olen lukenut jostakin, että moottoripyöräjengeissä pidetään urotekona seksin harrastamista naisen kanssa, jolla on kuukautiset :)

Totta, että täällä on kirjoittajia, joiden pikaohje on ongelmaan kuin ongelmaan ero.

Ero ei ole aina suinkaan hyvä ratkaisu, varsinkin, kun suhteita on niin monenlaisia.

Tässä tapauksessa näkisin eron hyvänä ratkaisuna, koska suhde on alkuvaiheessa. Vähimmillä vahingoilla pääsee, kun tekee ratkaisun alkuvaiheessa.

Epämielyttävä jopa vastenmielinen parisuhdeseksi on kuitenkin raskas lasti.

En laskisi paljon senkään varaan, että mies on halulla tuottamassa tyypytystä sinulle. Se ikäänkuin kuuluu tuollaisten pervojen profiiliin.

Seksuaalisuus on hyvin vaikea asia useimmille meistä ihmisistä. Samankin ikäisissä ihmisissä löytyy hyvin erilaisen kasvatuksen ja taustan omaavia ihmisiä ja hyvinkin erilaisia mieltymyksiä. Vaikka kuinka ujostuttaisi, niin asioista on kuitenkin parasta pystyä puhumaan. Jos puhumaan ei pysty, niin silloin on sitten parempi erota.Itse olin parisuhteemme alussa huomattavasti perverssimpi kuin puolisoni. Takan oli ns. kova putki rilluvuosien, joidenka aikana seksi oli selvästi muuttunut lähemmäs urheilua kuin rakastelua. Puolisoni ilmoitti heti alkuunsa, että ei pidä mistään " hurjasteluista" . Olin hieman pettynyt, kun vaikutti siltä, että loppuelämä tulee olemaan pelkkää lähetyssaarnaajaa. Koska suhteessa kuitenkin muut osat toimivat, olin valmis tyytymään tavanomaisempaankin seksiin.Hyvin pian ns. tavanomainen seksi alkoi tuntua entistä paremmalta. Sitä mukaa kun puoliso kävi tutummaksi ja hellyys kasvoi, alkoi aivan tavallinen rakastelu antaa entistä enemmän. Seksi muuttui rakasteluksi. Nyt vuosin kuluttua on rakasteluumme tullut joitain pieniä mausteita, molempien halusta. Tärkeimpänä on kuitenkin säilynyt hellyys ja toisen kunnioitus.Istuta siis se mies pöydän ääreen ja kerro suoraan, mitä haluat. Jos hän tuntuu olevan valmis ottamaan sinut huomioon ja etsimään nautintoa teitä molempia tyydyttävällä tavalla, onnitteluni teille. Jos taas tuntuu siltä, että joudut käymään kauppaa tai joudut painostetuksi, niin hakeudu eroon suhteesta ennen kuin se on liian vaikeaa.olispa mullaki tollanen pervo mies, tai onhan mulla tavallaan, salainen sellainen. oma mies ihan ok, mutta ei mitään villejä leikkejä harrastava. mull ekelpais kaikki nuo ja ehkä mä saan kokeakin jotain noista, osan olen kyllä jo kokenutkin;) vapaamielisyyttä hyvät ihmiset:)

Etenkin jos äijä tarvitsee noin voimakkaita stimulansseja jo suhteen alussa.

Homma kovenee jatkossa.

9 on oikeassa. Erotkaa kaikessa sovussa.

Itse olen yksi eroa suositelluista, mutta pervoksi en ketään leimaisi. Minusta estollinen ihminen on pervo.Pointti on kuitenkin se että yksi tykkää yhdestä ja toinen toisesta ja jos seksuaaliset intohimot eivät täsmää niin ei kannata suunnitella loppuelämäänsä sen mukaan.Kummallakaan osapuolella kun ei ole oikeuttaa rajoittaa toisen seksuaalisuutta omien mieltymysten mukaan. Se pätee yhtä hyvin haluttomuuteen tai estoisuuteen, ei nekään oikeuta rajoittamaan kumppanin seksuaalisuutta.Haluttomuus on mielestäni muuten yhtä iso väärys parisuhteessa kuin uskottomuus.Jos yhteinen sävel ei löydy ja toisen mieltymykset - oli kyse sitten kirjojen lukemisesta ja pissaleikeistä - eivät kolahda ei kannata haukkua toista pervoksi, ja koska se oli tämä lähtökohta kysymyksessä ovat edellykset tasapainoiseen elämään todella huonot.minä en ainakaan pystyisi olemaan jos seksitavat poikkeaa niin paljon.

Mieluummin yksin kuin ahdistua toisen vaatimuksista ja painostuksesta.

Vierailija:

Lainaus:


Tarkoittaako kirjoittaja 20, että pervous on aina suhteellista?

Sanoisin, että perversioille on ominaista kieroutunut ja poikkeava käyttäytyminen, jota ei yleisesti pidetä suotavana.

En pidä ahdasmielisenä kieltäytymistä anaalin nuolemisesta tai kietäytymista suuseksistä kuukautisten aikana.Vai kuuluvatko nämä jokapäiväiseen arkeen suomalaisessa seksissä?

Olen lukenut jostakin, että moottoripyöräjengeissä pidetään urotekona seksin harrastamista naisen kanssa, jolla on kuukautiset :)
Osa miehistä pitää ihan normaalina seksin harrastamista naisen kanssa, jolla on kuukautiset.nuolemistakin voi harrastaa niin monella tavalla, jos kielenpäällä kiusottelee klitorista ei siinä paljon verta valu suuhun.Muutenkin olen kyllä seurustellut usean naisen kanssa joiden kanssa seksi kuukautisten aikana oli ihan normaalia.Ihme tiukkapipoja täällä.

Vierailija:

Lainaus:


Siis miehet haluaa nuolla kuukautisten aikana? Ja naiset haluaa, että mies nuolee kuukautisten aikana?

Luulen kuitenkin, että pieni vähemmistö. Siksipä tuollaisten kannattaa hakeutua yhteen.
Vois aivan hyvin sanoa, ettei ne ole sun juttu ja mies voi välillä joustaa ja jättää ne tekemättä. Itse en noista suostuisi kuin kuukautisten aikaiseen nuolentaan, sitä omakin mies tekee, tosin nuolee vain klitorista. Ehkä voisin pissiä toisen päälle kerran, mutta oudolta sekin tutuisi, ENKÄ pidä itseäni estoisena vaan saan tyydytyksen jo vähemmästä.Miksi joidenkin täytyy mennä noin pitkälle, ennenkuin saa mielihyvää?

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat