Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Oisko kellään antaa vinkkejä ja jakaa kokemuksia kuvauksista? :)

Sivut

Kommentit (36)

Joillakin on vaan erilainen ajatusmaailma. Mä en muuten ole tiennytkään että iltatytöllä voi olla vaatteetkin päällä, kaikki jotka olen nähnyt ovat olleet enemmän tai vähemmän puolialastomia. Mutta täytyy tunnustaa, että perin harvoin ko. julkaisua olen lukenut, enkä itse koskaan ostanut.Niin, se on kyllä totta, että malliksi tuskin enää kelpaisin, ikääkin kun on jo reippaasti yli 30, liikakiloja ei kylläkään ole. Olin 18 v kun mua pyydettiin eroottisiin kuviin malliksi. Onneksi oli järkeä päässä ainakin sen verran, että kieltäydyin, vaikka en mikään pyhimys ollutkaan. Kyllä nyt hävettäis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minun työkaverini kävi niissä ja ne UPEAT kuvat olivat lehdessä.

Eihän ne mitään Playboy kuvia ole, mutta ihan tyylikkäitä.

Hän oli todella tyytyväinen kokemaansa!Kuka nykyaikainen nuori, itsevarma nainen on nyt niin nynny ja typerä on että välittää piun paskaa jos joku kateellinen ikällä oleva toimittajaämmä katkerana naureskeliskin.

Kyllä ihmiset tekee hullumpiakin ja moraalisesti arveluttavampiakin juttuja kuin poseraavat iltalehdessä bikineissä.Esim. itse tuomitsen yhdenillan jutut ja esim. rasismin täysin, mutta en iltalehti tyttöjä.Jos joku haluaa tehdä niin (aika moni haluaa), se olkoon hänen oikeutensa.

Hah ei nää iltiksen ' mallit' taida ees tietää millanen lehti Allure on. Karmeeta kattoo ku tavikset luulee pääsevänsä oikeesti johonki mallinhommiin muikistelemalla kameralle oikeesti täysin tyylittömissä pornahtavissa kuvissa. Niistä kuvista on valokuvataide kaukana!

Sen tajuan, että joku niihin kuviin suostuu jos tulee äkillinen rahantarve, mutta siksi, että saa ' nättejä, upeita kuvia lehteen' . Voi jeesus!

se oli hyvä palkka ja kuviani oli lehdessä kahteen otteeseen.

Monet naiset jotka jakoivat tavaraansa auliisi lähes kelle vaan (itse en ikinä ole ollut mikään helppo nakki), olivat ne kaikkein kateellisimmat ja ne joiden itsetunto oli ilmeisen huono.

Taasen esim, silloinen työnantajani (nainen) suhtautui oikein myönteisesti ja sanoi että " jos on kaunis niin siitä kannattaa hyötyä."

Nykyjään harrastan valokuvausta itsekkin.

Itsensä myynti on ihan eri asia. Miehelleni en voi tästä kertoa, hän on ulkomaalainen eikä ymmärrä tälläsia juttuja.

kauhee haloo noussu täällä :D

en siis ole edelleenkään menossa poseeraamaan bikineissä tai perse paljaana :)

nämä jotka sitä tekevät ovat itse halunneet poseerata niin... :)tääkin juttu on ihan itestä kii,miten haluaa pukeutua ja saa itse meikatakkin jos haluaa...

tuomitseteko esim. gti lehdenkin,siinäkihän (voi kamalaa) poseeraa naiset puoli alastomana :)Ja kyllä,olen nähnyt useita kuvia iltalehden iltatytöistä jotka ovat farkut jalassa :D

tuskin kaduttaa jos teen nättejä kuvia ihan vaatteet päällä. :)

olen tehnyt selväksi etten poseeraa alasti,en edes bikineissä...:D saan itse valita vaatteet,ajattelin farkkuja ja jotain nättiä paitaa.

Edelleen etsin jos joku olis ollu mallina siellä...

Tunnen ne Iltalehden tyypit ja sen kauhean Pekosen, joka ottaa ne kuvat. Älä mene. Olet naurun ja pilkan aihe, vaikka et itse sitä tajuaisikaan. Kaikki tyttelit, jotka menevät sinne kurkkimaan piukoissa farkuissa olan yli peppu pitkänä ja suu raollaan, ovat innoissaan ja puhuvat " kauniista kuvista" . Tosiasiassa nämä kuvat ovat muotokuvien pohjasakkaa - sitä samaa sarjaa, jota toritaide ja autoruiskumaalaukset edustavat.Älä mene, kunnioita itteäs sen verran, nuori nainen.Tv. toimittajanainen, 42 vuotta

ja voin sanoa, että vaikka se vaikuttaa vähän hämärältä, on tosi kiva tyyppi. Ei kannata haukkua täällä nimellä ihan ei-julkkiksia. Antaa ihmisestä todella tökerön kuvan.

siis nämä viimeisimmät kommentit :)

Todellakaan en alasti ole,en ede bikineissä,kumma haloo nousee heti ja hyvä ettei aleta huor... haukkumaan :D

sinä teet niinkuin itse haluat, niissä Iltalehden kuvissa ei ole mitään pahaa! Tsemppiä! Härskimpiä ne Playboyn kuvat on, niissähän näkyy kaikki.Jos olisin etukäteen tiennyt millainen haloo siitä nousee meidän pikku tuppukylässä, niin olisin harkinnut kahdesti. Mutta eipä sitä kaksikymppisenä kauheesti ajattele.Esiinnyin kuvissa seksikkäissä alusasuissa. Ihan nättejä kuvia tulikin, vaikka itse sanonkin. Palkkio ei ollut kovin suuri, muutaman sata markkaa, joten ei sillä rahallisesti päässyt rikastumaan. Yhtä kokemusta rikkaampi olin sen jälkeen. ;)

Kuulehan, olin nuorempana aika nätti (olin New Yorkissa Fordin mallitoimiston listalla kaksi vuotta), niin että mulla on hiukan kokemusta noista mallintöistäkin. Oli siellä pari eroottistyyppistä kuvaustakin, kun poseerasin sellaiselle lehdelle kuin Allure (ei kyllä ole pornolehti, heh). En ole yhtään katkera enkä kateellinen enkä muutenkaan kiukkuinen keski-ikäinen, vaan alalla toistakymmentä vuotta ollut ihminen, joka nyt vain sanoi mielipiteensä ihan hyvällä... Rauhoitupa toki. Ei minun neuvojani tarvitte kuunnella, sen kun menee neitokainen sinne sitten, jos kovasti haluaapi.terv. se kamala keski-ikäinen nelikakkonen toimittaja-akka ;-)

Kuvaaja, joka mua houkutteli malliksi tuli ihan oma-aloitteisesti esittämään kuvausta. Ensin puhui muotikuvauksista, mutta vaihtoi sitten eroottiselle puolelle, koska olin kuulemma liian pyöreä tavalliseksi malliksi!

Ja en tosiaan edelleenkään vähennä vaatetusta :) Just kattelen sopivia farkku ja paita ehdokkaita...sit ku löytäis sellaset siistit valkoiset saappaat.. :)

Siitähän se Linda Lampeniuksenkin ura urkeni. Samaten Kata Kärkkäinenkin on nyt kirjailija ja taidemaalari, ilman pillun vilauttelua lehdissä ois pelkkä YH-lähihoitaja jossain.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat