Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Mitkä ovat baby- ja vyötärömallisen haalarin edut ja haitat pienellä lapsella? Kumman olette hankkineet vuoden ikäisille taapertajille? Meidän pojat ovat päiväkodissa, jos sillä on jotain vaikutusta asiaan. Kävelevät aika hyvin ja ovat nyt reilut 13 kk vanhoja, hieman tietysti vanhempia, kun toppakelit tulevat. Keskimittaisia poikia (olisivatkohan nyt n. 76-77 senttisiä) ja kevyehköjä, toinen n. 9 kg toinen n. 9,5 kg. Syyshaalarina käytössä Reimatec-babymallinen välikausihaalari kokoa 74. Pituussuunnassa ihan ok, leveyssuunnassa ylimääräistä riittää. Siksi mietinkin talveksi jo vyötärömalliakin, koska liian väljä vaate ei ole lämmin. Ovat lyhytselkäisiä, joten vaipalle tuntuu jäävän kaikissa malleissa ihan ok tilaa, vaikka käyttävätkin kestovaippoja (eli hieman isompi vaippa.) Talvihaalarin merkkinä kyseeseen tulee lähinnä Reima, Remu tai Lassie, joten niiden merkkikohtaisiakin eroja asian suhteen saa kommentoida. Muiden saatavuus ei ole erityisen hyvä.

Kommentit (5)

Meillä oli vielä kaksivuotiaalla hoikalla pojallakin babymallinen haalari. Mun mielestä se jopa istuu hieman paremmin kun siinä ei ole "määrätty" tuota vyötärön paikkaa ja tuon ikäiset vielä paljon ovat "peppu pystyssä" maassa leikkien ja mielestäni siinä on helpompi juuri tuo babymalli.Useinhan ne ovat myös halvempia kuin vyötärömalliset.

vyötärönauhalliset ei istu hyvin aivan pienillä, kuten edellinen sanoikin.

Ja onhan siinä tosiaan se esteettinen juttukin, babymalli on niin kovin paljon suloisempi..=)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itsellä asiasta kokemusta vain yhden lapsen kohdalta, mutta rohkenen ehdottaa babymallia kuitenkin. Minun mielestäni ne istuvat paremmin pienelle taaperolle, joka leikkii vielä paljon istualtaan/muuten maassa. Puistossa kun katsoo niin vyötärömallisiin näyttää tulevan pienillä istuessa yläosaan hassu "kupu", ja haalari nousee ylös kaulaan ja leukaan.Ja lisäksi minusta babymalli on paaaljon kivemman näköinen pikkuisilla (mutta tästähän ei kannata kiistellä...)

joka oli siis 80 senttinen, sellainen missä on alaosan kankaissa vahvistusta, eli onko se sit lassietec vai supratec? No, kuitenkin se istui kyllä hyvin pojalle ja oli tosi paksu ja lämmin. Villapukua ei tarvittu koko talvena (pari vuotta sitten, olikohan silloin paljon pakkasia, kun en muista?). Poika oppi kävelemään tasan 1-vuotiaana, tosin ulkoilut oli lähinnä rattaissa tai pulkassa istumista, mutta hyvin toimi tuo vyörtärömallinen Lassien haalari.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat