Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (10)

siis ei mitään itkua tms sinne viedessä. Paitsi äidillä.kotona näytti ikäväänsä, kiukutteli ajoittain jonkin verran.kokeneet pph:t tosiaan sanoo, mitä nuorempi, sitä helpompaa ja kuulemma 1,5v on pahin ikä.

Meillä vietiin 1v ja 4 kk ja meni tosi hyvin. Poika oli tosin osapäivähoidossa jo ennen sitä mammansa luona ja luulen, että myös sillä oli vaikutusta sopeutumiseen. Samoin hoitopaikka on aivan ihana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vuosia pph:na toiminut serkkuni sanoo, että mitä pienempi lapsi, sitä helpommin sopeutuu päivähoitoon. Sitä tuskin kukaan haluaa julkisesti kuulla...Omasta mielestäni paras aika viedä lapsi päivähoitoon on juuri se minkä kukin perhe katsoo parhaaksi.

Tosiasia on , että mitä pienempi sen paremmin soputuu ! Kunhan perusasiat on kunnossa ( ruokaa unta ja kuivat vaipat ) lapsi viihtyy .

Töissä olen huomannut , että 3v kotona olleet ovat huonoimpia sopeutujia !

Toki pieni sitten sairastaa joka pöpön ja onhan kultaakin kalliimpaa olla kotona lapsen kanssa mahd pitkään - molempien kannalta .

Puhe kehittyi huimaa vauhtia tuon iän jälkeen, oppi sosiaalisuutta jne.

Toisen lapsen vien 1v 4kk iässä, ei ole vaihtoehtoja.

Ja äidin pää ei kestä kotona oloa. On lapsillekin parempi, että äiti on täysjärkinen työssäkävijä kuin hullu raivoaja kotona.

että vauvat sopeutuvat parhaiten.

Monen vauvan syömis- ja nukkumisongelmat loppuisivat, kun kokemattomat äidit lakkaisivat häärimästä ympärillä.Oma lapsi oli 3-vuotiaaksi kotihoidossa mutta pidin hänelle yhtä tiukkaa rytmiä kuin pph:kin olisi pitänyt. Ei ongelmia hoidossa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat