Seuraa 

Tilasin juuri meille sen paljon puhutun Ticketin ruskean Plain sadesetin koossa 92 cm.

Kokoja näytti olevan vielä ihan hyvin, joten jos joku muu oli näitä vielä vailla.

Kommentit (6)

Lapsilla on fleecevuorellisia takkeja (Uwe ja tytöllä on anorakkimalli) ja niistä menee normaalikoot.Plain rain setin housut 92cm vastaa 104cm Reimatecin housuja.Jouduin ostamaan Rtecin housut pojalle plain rain setin kanssa,vähän harmitti.Oli tietty oma moka kun en heti liikkeessä sovittanut housuja,en ajatellut että ne olisivat niin reiluja koska takki oli ok.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jokin aika sitten, ennen kuin nuo kevätkamppeet kauppoihin tulivat, harkitsin tuota limeä asua lapsille. Lähes huokaisin helpotuksesta kun sitä ei olekaan kaupoissa näkynyt, kun kumpikaan ei sitä ihan oikeasti tarvitse. Ja nyt sitten olivat ryökäleet iskeneet sen sinne HP:n tarjouksiin! Meillä on pojalla pitkät kädet ja vaikka jätkä on n. 108cm pitkä niin paitojen täytyy olla yleensä ainakin tuon 116cm. Housut taas ei pysy jalassa(nimim. just ostin 98cm uikkarit 74cm tilalle:)). Loistavaa että vielä totesit tuon mitoituksen, sehän menee meillä just väärin päin. Olisin varmaan ihan tohkeissani käynyt sen ostamassa. Huoh, säästyypä rahat. Tytölle vois ostaa sen mutta ei, ideana mulla oli että olis kummallekin ollut sitten samanlaiset.Kiitos.

Poika on noin 86cm ja takki on sopivan reilu (ostin 92cm)....mutta housut....!!!! Mittasin Reimatecin 92cm henkselimallisia housuja Ticketin housuihin ja ero on aivan valtava! Miten on mahdollista että mitoitus on noin omituinen? Harmittaa,koska olisin voinut ostaa pelkän takin,housuille ei ole käyttöä pitkään aikaan.

Tiedoksi muillekin,joilla ei vielä ole kokemuksia Ticketistä :)

ihku ihana olis meidän pojalle tuo ticketin välikausihaalari, harmistuin kun huomasin että ei ole kokoa 86cm...

mutta onko haalarikin reilua mitoitusta?? pojalla käytössä nyt 80cm-86cm sisävaatteet, pojan pituutta en tiedä... mutta joku vanhempi motion haalari veljen vanha on kokoa 86cm ja se on reilu... olin silti ajatellut hankkia 86cm välikausihaalarin mutta menisköhän tuo ticket 80cm kuitenkin..

Meillä ticketin talvihaalari 80cm, samoin reimatecin 80cm ja tuo ticketti on paljon reilumpi. Meillä nyt käytössä 92cm paidat ja 86cm housut sisävaatteissa ja tuossa 80cm ticketissä on vielä vähän kasvuvaraakin, eli sanoisin että tosi reiluja noi haalarit. Oletan että vk-haalarit samaa mitoitusta kun talvihaalaritkn. Tytöllä ikää 1v8kk, mutta on pieni ikäisekseen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat