Vierailija

tai no eihän se ihan puhtaasti mennyt muutenkaan, mutta aloitti lopussa ihan väärästä kohtaa vetämään sen ohikiitäväääää ääääää äääää, ja mitä toivot että jäääää ääääää äääää.

Kävi ihan hävettämään ja harmittamaan tytön puolesta.Kristiina osaa laulaa ihan älyttömän hyvin. Sillä on niin erilainen ääni. Mutta miten se ei pysy vireessä yhtään. Laulaa liian nopeasti tai aloittaa väärään aikaan.eilisestä it´s my life tulkinnasta tykkäsin kyllä kovasti

Kommentit (12)

Hänellä on hyvä ääni, muttei tarpeeksi kypsä vielä. Ja ne epäpuhtaudet saa treenillä pois ja kun vielä oppii käyttämään mikkiä, sekä kuuntelmaan omaa laulua ni hyvä tulee.

Yläasteen laulutunnilla voisi kristiina vielä loistaakin mutta kansallisessa laulukilpailussa hän on aivan ehdottomasti pohjasakkaa.

Ensinnäkin ääni on kuin perskarva (ohut ja epäpuhdas). Ja toiseksi pärjää liian pitkälle pelkällä ulkonäöllään.ulkonäkökisat on erikseen ja laulukisat erikseen. Tottahan levyjä saadaan myytyä noin nätillä naamalla ja kropalla. Lisäksi studiossa epäpuhtaudetkin poistetaan. Mutta idolin pitäisi olla kyllä oikeasti karismaattinen ihminen, jotta nuoriso voisi jotain idolistaan oppia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Koko laulu oli karaoketyylistä epävireistä laulantaa.

Tytöllä on lahjoja muttei kyllä niin paljon kuin vaadittaisiin.

Aika jännä, että epäpuhtaudesta ei ole aiemmin nalkutettu!

pistäisin ihan kokemattomuuden, nuoruuden ja jännityksen piikkiin sen ettei pysy vireessä. hyvä laulunopettaja ja harjoitus tekee mestarin.Eilinen Bon Jovin biisi kuulosti tosi hyvältä. Ohikiitävää oli kyllä lopusta aika kamalaa....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat