Vierailija

Ihan kirkkain silmin Maria tuossa hetki sitten tv:ssä sanoi että demareiden ja kokoomuksen linjat menee enemmän yksiin kuin keskustan ja demareiden ja että keskusta on oikeistolaisempi puolue kuin kokoomus! Mitäs mieltä mammat on? Voisko tää selittää kokoomuksen vaalivoiton?

Kommentit (10)

Eli liian nätti ja aktiivinen nuori nainen voitti vaaleissa vanhat kurpat. Ja on sen vuoksi populisti... joopa joo.Keskusta on hyvin oikeistolainen puolue, eikä ainakaan köyhän asialla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta muuten tuli kyllä outo deja-vu tunne tuota haastattelua katsellessa. maria oli ihan kuin tanja 8 vuotta sitten! sama pikkuisen tätimäinen ei blondi lookki, hyvin asialliset vaatteet ja huolellisesti harkitut sanankäänteet ja fraasit. Missä on se omalta tuntuva ajatus ja palo?Ällöttää kuunnella sen makeilevaa, omahyväistä puhetta, mutta tuossa ylläolevassa lausunnossaan se tais kyllä osua kerrankin ihan oikeaan. Keskusta on Suomen oikeistolaisin puolue.

Tanja Saarelaan, jolla ei ollut edes yhtäkään työpaikkaa ennen yllättävää julkkiskansanedustajaksi päätymistään. Tanja oli ja on edelleen aito blondi, joka oli missi, perusti perheen ja tekaisi pari lasta sekä opiskeli Diakoniaopistossa sosionomiksi, mutta ei ole koskaan tehnyt muita kuin missin ja mallin töitä, toisin kuin Maria G, joka aloitti aktiivin yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja politiikkaan osallistumisen heti lapsen saatuaan ja Suomeen muutettuaan. Maria on ollut vuosia mm. Yhteis-ja yksinhuoltajien liiton hallituksessa, Espoon kaupunginvaltuustossa , ja kirjoittanut ja ollut haastatelvana silkasta asiasta, eli ei tosiaan ole mikään noviisi näissä hommissa. Toisin kuin Saarela, joka ei ole saanut aikaan muuta kuin helvetillisen kuukausipalkan itselleen missin hymyllä. Kulttuuriministerin pesti kertoo vain siitä, kuinka vähän ko. hommaa tässä maassa arvostetaan.


Rahoittivat Guzeninaa ja siksi Maria ajelee mersulla, vaikka ei tee muuta työkseen kuin kirjoittaa kolumneja ja on kunnanvaltuustossa.Tällaiset vaarattomat Guzeninat ovat kiva nätti edustus puolueelle, mutta täysin vaarattomia näiden SAK-äijien vallalle, koskaan eivät ryhdy haastamaan sitä betonijunttaa, joka SDP/SAKssa todella pitää valtaa.Keskusta on oikeistopuolue, mutta Kokoomus on vielä enemmän oikealla. Kokoomuksella ja SDPllä ei juuri yhteistä ole, ainakaan SDPn nykymuodossa, kun siellä valtaapitävät äärivasemmistolaiset, Heinäluoma, Tuomioja ja Halonen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat