Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Pitkät lomat ja lyhyet päivät. Muutenkin leijuvat jossain pilvissä, ammatti ei ole kummoinenkaan kun olet kaiket päivät vaan lasten kanssa. Eiköhän kuka tahansa osaisi ala-asteen jutut opettaa.

Kommentit (10)

Itse valitan, koska pätkätyöläisenä en saa kesän palkkaa toisin, kuin virassa olevat opet. Toki teen saman työn kuin hekin. Jos palkkani olisi säännöllinen ja jatkuva, olisin ihan tyytyväinen.Mutta sanoisin tuosta opettajan työstä sen verran, että olet totaalisen väärässä sen vaativuutta arvioidessasi. Luulenpa, että provosoit tahallasi. Jollet, niin hakeudu sijaiseksi. Ehkäpä ajatuksesi muuttuvat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hakeudu tosiaan sijaiseksi niin tiedät mistä puhut. Saat n. 1650 ¿/kk palkkaa, miinus tietysti verot. Olisihan se tosiaan näppärää, jos opettajan ei tarvitsisi muuta kuin opettaa ne pakolliset tunnit.Tästä aiheesta on muuten tehty tällä palstalla ainakin 15 aloitusta tämänkin kuukauden aikana, että voisitko keksiä jotain tuoreempaa?Kiitos.

maksetaan kaikille opettajille 2500 euroa/kk puhtaana käteen. Koulu- eli työpäivät ovat klo 9-12. Välitunneilla juodaan kahvia ja juorutaan. Jos tulee hankaluuksia, syytetään lasten vanhempia huonosta kotikasvatuksesta.Ope aus Borgå

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat