Seuraa 

Niin, siinäpä kysymystä taas kerrakseen. Olen ihmetellyt, kun lapsilla - meilläkin - on kalliit kosteussuojahaalarti, jotka kyllä pitävät vettä. Ongelmana on se, että vesi tulee sisään kengän ja haalarin välistä vaikka jalassa on kumpparit ja ne ovat oikeaoppisesti vielä jalkalenksuilla " kiinni" . Tyttö kastelee päivittäin itsensä, kun hyppii lammikossa. Aina on sukat ja sukkikset märät. Kenkä nimittäin lähtee lisäksi vielä usein jalasta ja sitten lompsitaan " varikolle" kenkää ja haalarin lahjetta perässä raahaten.Onko siis konstejä siihen, miten vesi ei pääse " jalkopäästä" sisään? Pitäisköhän laittaa väliin vielä muovipussi... ;-)

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on pahimmilla kura- ja vesikeleillä kurikset kosteussuojapukujen päällä ja silloin kyllä haalarin lahkeet ovat kosteina, mutta ei oo kyllä yleensä sisävaatteet olleet. Ainakin Rukan kuriksissa on se lahkeen suu sen verran kapea, että pysyy saappaat jalassa ja vedet ulkona saappaista - mutta tämä ny menee taas sen ikuisuuskekustelun puolelle, tarviiko kosteussuoja pukujen päällä missään olosuhteissa kuriksia.

Ajattelin, että vannot Goretexien nimeen, etkä käytä kumppareita :-)

Kurahousut ovat tosiaan pahimmilla keleillä paikallaan.

Mielenkiintoista muuten, etteivät Reimatec-ihmiset, joiden mielestä kuriksia ei missään olosuhteissa tarvita, eivät ole kommentoineet.

No nyt on onneksi meilläpäin ainakin niin kuivaa, ettei edes kosteusuojapukuja tarvita :-)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat