Seuraa 

Hoi lastenhoitajat ja äidit!Miten rankaisette 3-vuotiasta lasta? Etenkin päivähoidossa (lastenhoitajat!).

Miten päivähoidossa jäähy toimii? Vai käytetäänkö sitä lainkaan?

Kommentit (12)

Usein jopa huonosti.

Jäähylle vienti tuntuu olevan joskus jopa jonkinlainen palkkio ja merkki siitä, että ollaan isoja.Meillä uhkaukset rangaistuksilla toimivat parhaiten: kylpykielto, jälkkärikielto, nukkumaan ilman iltasatua, kynien takavarikointi jne. Joskus ne pitää sitten toteuttaa, mutta ei koskaan samaa kahta kertaa :o)

Poikani on ollut viime aikoina aika mahdoton päiväkodissa ja kertoivat käyttävänsä jäähyä. Olin iloinen, koska se on kotonakin toiminut hiton hyvin.

Perjantaina sitten selvisi mikä se heidän jäähynsä on: poika tuolille istumaan, annetaan kirja ja jutellaan mukavia...

Poika ei luonnollisestikaan koe tuota rankaisuna, joten se ei toimi...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En ole kuullut päiväkodissa puhuttavan " jäähystä" , mutta saattavat nukkarista tai ruokapöydästä viedä huonosti käyttäytyvän pellen eteiseen puhuteltavaksi.

Ei ole sitäkään osunut kohdalle montaa lertaa, joten ilmeisesti ovat saaneet toimimaan (paremmin kuin kotona).

Päivähoidossa käytetään jäähyä rankaisuna, minäkin. Ja yhtälailla kotona. 3v voi saada penkkikomennuksen yhtälailla kun vanhempikin.

Meillä myös reilu kolme vuotiaalla käytössä jäähy. Kovaa kyytiä saa pikkusisko niin monta kertaa päivässä että uhma alkaa tulla... kaupassa sitten karkaillaan ja harmittaa ottaa lujille ihmisten ilmoille niin sanottu hyvin vieraiden kanssa käyttätyvä kossi. Mutta en ajattele naapureita en isovanhempia enkä missä olen kun se asia otetaan ja tosiaan puhutaan. Tuon ikäinen harmittavan paljon tarvii ehtoja ja vain kasi vaihtoehtoa ja uhkailua ja kannustusta tietenkin. siinä sitä tasapainoillaan. Ulkona päivä leikkimässä vie sen pahimman energian. ja se joka on pahimmin äksy niin tarvii sen kunnon ison halin ja syliä lopulta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat