Vierailija

Mihin viedään risa pyykinpesukone, telkkari ja iso lämmitysöljykattila? Hintaa? Kuinka tarkkaan muu tavara pitää lajitella?

Kommentit (3)

isommalla autolla viet.Kaikissa kunnissa pitänee olla jätteiden vastaanottopiste. Soittele vaikka kunnantoimistoon tai selaile asuinkuntasi nettisivulta. Helsingissä asiaa hoitaa ytv ( www. ytv. fi) , isommissa kaupungeissa jokin muu firma. Nuo firmat vuokraa siirtolavoja ja pikkupaikkakunnilla voi katsoa keltaisilta sivuilta muita firmoja.Jos sinulla on vain muutama isompi roju, niin suosittelisin pakettiautoa tai jopa monta erillistä käyntiä henkilöautolla, sillä sen porttimaksut on halvempia, siirtolavoista saatetaan ottaa maksu esim. painon mukaan. Ja joillakin paikkakunnilla henkilöautolla tuojat katsotaan kotitalouksiksi ja saavat roudata tavarat ilmaiseksi. Tämä kulkuväline kannattaa selvittää hinnan vuoksi.Jätepisteessä on sitten eri kasoja erilaisille rojuille. Perillä kyllä teidän on varmastikin tuo telkkari laitettava telkkarien kasaan ja pesukone pesukoneiden sekä kysyttävä porttivahdilta, minne laitatte sen vanhan öljykattilan. Kokeilkaa saada kuitenkin tuon öljykattilan poisviennin sen firman urakkaan mukaan, joka tuo uuden tilalle tai asentaa muun lämmitysmuodon. Ja muistakaa, kun ostatte ensi kerralla uuden pesukoneen, niin otatte kotiinkuljetuksen ja pistätte myyjän roudaamaan vanha pois samantien.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Veimme juuri autolastillisen roinaa kaatopaikaille. Siellä lajiteltiin erityyppiset tavarat omiin paikkoihin/kasoihin. Henkilökunta auttoi eikä ottanut mitään maksua. Meillä oli maalinloppuja, rikkinäisiä huonekaluja, pieniä kodinkoneita, vanha tietokone yms.Eli voi tulla halvemmaksi viedä useampi lasti henkilöautolla.Siirtolavan kuljetuksineen voi tilata esim. KTK:sta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat