Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mielestäni niiden söpöys haihtuu iän myötä.Vaaleat sen sijaan on kauniita aina.

Kommentit (8)

Kun on tottunut " hailuihin" suomalaislapsiin,tummat lapset näyttävät tosi söpiltä. Mutta sama toisin päin: omaa vaaleaa hyvin tavallisen näköistä tyttöäni on tultu ihastelemaan ja jopa valokuvaamaankin mm. Etelä-Euroopassa, Japanissa, ...

Oli sekä tummia että vaaleita, mutta vaaleat eivät olleet samanlaisia kalan näköisiä kuin Suomessa, vaan heillä oli selkeät piirteet, vahvat hiukset, ripset ja kulmat, ja ihon väri oli ikäänkuin kauniisti päivettynyt, vaikka vaalea olikin.

Kun tulin takaisin Suomeen, kauhistelin ensimmäiset kuukaudet miten rumia lapsia täällä suurimmaksi osaksi on. Sorry vaan, mutta kalpea, harvahiuksinen albiino hailakanharmaine silmineen ei ole kaunis, vaikka miten väittäisitte muuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Omalla lapsellani on vaaleat hiukset, mutta isältä perityt ruskeat mantelinmuotoiset silmät, tummat ripset ja kulmat. Tyttö kohta 3. On tosi nätti ja varsinkin silmiä ihmiset kehuu jokapaikassa. Mutta jossain ulkomailla varmaan jotkut sinisilmät ja vaaleat kulmat sais huomiota?

En ukso, että kauneus on kiinni tummuudesta tai vaaleudesta, missään iässä

ruskeet on nättejä aikuisinakinvalkoset, harvat, on söpöjä lapsina. kun ovat aikuisia, eivät ole enää nättejä. yleensäkin suurin osa valkosista lapsista on rumia.

Vaaleilla lapsilla on usein ihan valkoinen iho, josta kuultaa siniset verisuonet läpi. Hiukset on ohuet haivenet vielä 3-vuotiaana. Kesällä ovat joko valkoisen rasvan peitossa (kerroin 50+ ), tai sitten kirkkaanpunaiseksi palaneet. Siihen vielä lisäksi olemattomat silmäripset ja kulmakarvat, niin onpa " nättiä" .

Vaaleat lapset kaunistuvat, jos kaunistuvat, joskus 5 ikävuoden tienoilla.

Onneksi itselle on siunaantunut lapsia, joilla on terveen värinen iho, pitkät ripset, kauniit suuret siniset tai vihreät silmät, ja ruskea tukka :)

Tumma väri on parempi siellä kuumassa kun täällä kylmässä ja viileässä pohjolassa.Afrikka on sopiva maanosa tummille luontaisesti ja näin on tarkoitettu.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat