Vierailija

Oli syntyessään iso poika ja kuulemma kasvanut vauhdilla.Anteeksi jos on väärä palsta, ajattelin, että täältä saa nopeasti vastauksen.

Kommentit (15)

Meidän poika täytti juuri 6kk ja on 70cm pitkä ja käyttää 74 cm vaatteita. Ovat juuri nyt sopivia. 68cm alkaa olla jo pieniä.Toi isompi koko voi olla nyt hetken aikaa reilu, mutta sitten ehkä mennä pidempään, jos kasvu vaikka vähän rauhoittuu. Parempi, että iso kuin pieni. Ja jos kerran kyseessä neule, niin sitähän voi käyttää myöhemmin talvella.

kuin 68-senttinen vuoden iässä:)3-vuotiaana käytti 80/86-sentisiä vaatteita eli aika kauan ois saanu odotella että oisivat olleet villavaatteet sopivia;DTee siltikin mielummin liian iso kuin pieni!:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli olen tekemässä tutun lapselle neuletta, ja ohjeessa on, että 6-9 kk vastaa kokoa 68-74. Mutta oletteko sitä mieltä, että kannattaisi tehdä seuraava koko, joka on 1-1,5 v (80-86 cm)? Kun kerran kyseessä on iso poika.

Meidän tasan 8 kk poika on nyt 75 cm pitkä. Hänellä on pitkät jalat ja kädet. Osa 74cm vaatteista on hihoista tai lahkeista liian lyhyet.Parempi että on pitkät, ne saa aina käännettyä ja vaate menee pitempään.Meillä 80 cm vaatteet ovat sopivia.

suunnilleen siinä 74-mitassa, koska isokin 7-kuinen on kuitenkin iso lähinnä paksuussuunnassa. 86-senttiset vaatteet ovat väistämättä liian pitkähihaisia tai pitkälahkeisia, kun ei se 7-kuinen VOI olla oikeasti niin pitkä.Meillä oli tosi pulska vauva, ja se alkoi käyttää kokoa 80 jossain tuossa 9 kuukauden paikkeilla. Joten riippuu vähän siitä mitä sesonkia ne vaatteet ovat jos teet talveksi niin tee 80:a, jos syysvaatetta niin 74.

vaikka olisikin aluksi liian iso, kun taas liian pientä ei pysty ehkä käyttämään koskaan (joskin meidän vauvalla kyllä kokonumerot pienenivät sitten kun se oppi kävelemään ja laihtui vauvaläskinsä pois - mutta sen varaan tuskin kannattaa laskea).

Mä tekisin kanssa ilman muuta sen isomman. Mun mielestä 74 on aika normaali koko 7 kk -vauvalle, joten jos on vähänkin isokokoisempi niin 80 paljon parempi. Ei jää sitten heti pieneksi.

Oma poikani oli normaali kokoinen syntyessään, mutta kasvu meni heti +2 käyrälle joten pituutta oli 7kk 77cm. Jos jotain vaatteita aiot ostaa osta vähintään 80cm kun on sanottu noin että on iso ja kasvanut vauhdilla.Lainaus:

Oli syntyessään iso poika ja kuulemma kasvanut vauhdilla.Anteeksi jos on väärä palsta, ajattelin, että täältä saa nopeasti vastauksen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat