Vierailija

Onko vauvakuumetta mutta et kuitenkaan vielä varmasti raskaana..?Mitä hankintoja olet JO tehnyt tulevaa vauva-aikaa ajatellen?(Ap yrittää pitää itseään normaalina kun haluaisi jo nyt ostaa vaikka mitä!)

Kommentit (6)

Aikoinaan kun esikoista yritettiin niin ostin kirppareilta kestovaippoja jemmaan kun sattui löytymään. Lisäksi löysin kerran ihanan vaunulelun hirveän halvalla. Mitään vaatetta tai tutteja tms. en kyllä ostanut kuin vasta ihan raskauden viime metreillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uuden turvakaukalon ostan seuraavalle hyvissä ajoin jostain tarjouksesta. Ja jos ultrassa osoittautuu että on sukupuoleltaan eri merkkiä kuin ensimmäinen, niin pitäähän siihenkin varautua hyvissä ajoin. Uuden kantokopan/lämpöpussin ostan myös sekä harkitsen tuplamatkarattaitakin riippuen alkaako vilkas esikoinen rauhoittumaan.Saa nyt nähdä tulenko enää edes raskaaksi :(. Kuukautiskierto on ollut viime aikoina aika sekanainen.

Muutamia vaatteita löytyy kaapista. Oloa helpottaa usein se että ostelee tuttujen lapsille juttuja mitä omalleenkin joskus tahtoisi. Jos vauvaa ei tulekaan niin aina löytyy joku jolle voi antaa nuo hankinnat mitä kaapista löytyy...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat