Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä kaksio ja lapsia kaksi, ja haluaisin lapsille tuon huoneen. Siellä ois kaikki lelut ja romut.Nyt ei mahdu kun meidän sänky siellä, se mahtuisi hyvin olohuoneeseen ja saisin tilaa tuonne makkariin. Muuttaa emme voi (rahallisesti) ennen kuin palaan töihin. Eli noin vuosi on mulla vielä meininki olla kotona.Onko se ihan älytön ajatus?

Kommentit (13)

Jos kerran tilaa on, niin jakakaa olkkarista palanen esim sermillä " makuuhuoneeksi" . Näin se sänky ei ole ensimmäisenä vieraiden silmissä.

Eli ei heti pistä kyllä silmään ja ehkä enemmin sänky kun hujan hajan lelut??

Joita kyllä siivotaan mutta kaksi alle 3v lasta niin ne ei kauaa kasassa ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Koti on sen asukkaita varten, ei vieraita! Jos se on hyvä teille, vaikka sänky on oh:ssa, niin asia on ok.

Jos häiritsee niin rajaa sänky muusta tilasta vaikka kirjahyllyllä tai kattoon kiinnitettävällä bambuverholla.

Terv. yksi olohuoneessa nukkuja

Ilman päiväpeittoa tuntuisi liian intiimiltä, mutta päiväpeitolla peitettynä ihan ok. Päiväpeitto vielä mieluiten sohvamainen ei röyhelö-prinsessaunelma-satiiniluomus.

Se on sijoitettu siten että toimii sohvana. Isoja tyynyjä sängyllä ja olkkarin pöytä ja nojatuolit ympärillä. Useimmat sanovat etteivät edes ajattele sitä sänkynä, se on osa olohuonen sisustusta.

meillä on joskus kans mietitty tuota vaihtoehtoa kun makkareita on kolme ja niin on lapsiakin. Saisivat kaikki oman huoneen kun tuntuu että vanhin sitä jo kaipais. Nyt jakaa huoneen 4v. nuoremman siskon kanssa. Voi olla että joudutaan jossain vaiheessa muuttamaan olkkariin. Ehkä se ei huono idea olekaan...

sohvan takana ja ihan hyvältä se olkkari silti näyttää. Sängyssä on aina siististi päiväpeitto päällä, joten ei yhtään tule sellaista makkari-fiilistä. Ja päiväpeitto on sävy-sävyyn sohvan kans.

En edes yrittäisi peittää sänkyä sermin/kirjahyllyn/sohvan taakse vaan pitäisin reippaasti esillä. Tutuillamme on sänky olkkarissa, kun odottelevat talonsa valmistumista. Taitaa olla jenkkisänky päiväpeiton alla.

meillä kolmio ja halutaan kummallekkin pojalle oma huone. vanhemmalla kehitysvamma ja halutaan että kuopus saa olla rauhassa tarvittaessa.

ostetaan kaksi runkopatja sänkyä ja tehdään niistä kulmasohva. tyynyjä selkänojaksi. sängyt asetetaan seinään vasten.

mekin mietitty moista järjestelyä väliaikaisesti,

että lapset saisi omat makuuhuoneet.

meillä ei ollenkaan käy niin hienoja vieraita että sänky olkkarissa häiritsisi,

ja jos jotakuta häiritsee, niin ei tarvi tulla enää!

eli itseämme varten muutenkin kotia sisustamme ym...

Eli kuten jo monet kirjottikin, sänky menee olkkarissa siinä missä muutkin huonekalut kunhan se sopii muihin kalusteisiin, yhteensopivuuden saa aikaan helposti päiväpeitteellä ja isoilla koristetyynyillä, jotka ovat samaa kuosia/väriä esim. verhojen, sohvan tai muiden olohuoneen tekstiilien kanssa.

Se ei kyllä välttämättä poista sitä " lelut olkkarissa ongelmaa" . Meillä 4h+k eli molemmilla lapsilla omat huoneet ja silti lelut tuppaavat olemaan olkkarissa :-)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat