Vierailija

Ja vauvan äiti on kaiken lisäksi yh.Meilläkään ei ole nukuttu tuohon aikaan nyt viimeiseen kolmeen viikkoon.. korvatulpat ei auta mitään. viime yönä mies meni autotalliin autoon nukkumaan!mitä mieltä olette, voinkohan mennä illalla kun huuto taas alkaa soittamaan naapurin ovikelloa ja pyytää saisinko jotenkin auttaa? vaikka hyssyttää itkevää vauvaa sen aikaa että naapuri voisi käydä vaikka kävelyllä tms?? olisiko törkeää? pelkään että naapuri ottaa nokkiinsa, hormonihuuruissaan luulee minun pitävän häntä huonona äitinä tms (ei tunneta hyvin).

Kommentit (2)

Tietysti olisi parempi hetki tarjota sitä apua kun ei ole tilanne päällä, esimerkiksi päivällä ulkona tms jos satutte törmäämään. Siinä vauvan itkiessä voi olla hermo kireenä ja tulee toivotettua naapuri suoraan sinne mistä on tullutkin. Kaikki varmaan tajuaa että ei se vauva tahallaan huuda ja että äiti tekee kaikkensa saadakseen hänet hiljenemään... Ikävä tilanne kaikille osapuolille.

Vauvan äiti ei varmaankaan ole vastaanottavimmillaan rättiväsyneenä lastaan kanniskellessaan. Oletan, että sitä kuitenkin tekee. Käy kysymässä ja juttelemassa muuten vaan, mutta ehdottomasti päiväsaikaan. Kuulet silloin varmasti, halutaanko apua iltoihin. Hienoa, että olet ajatellut auttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat