Seuraa 

Hei,Mitä olette maksaneet laatoittajen työstä tunnilta? Kiitos etukäteen!

Kommentit (7)

Riippuu aivan missäpäin Suomea laatoittajaa haet, onko millainen firma vai joku kylän oma remonttireiska jne.

Helsingissä tiedän yhden firman, joka ottaa laatoituksesta 120e/neliö. Kyllä, luitte aivan oikein, siihen vielä siis laatat päälle Tälläkin firmalla töitä riittää niin että odotella saa jos meinaa tekijän sieltä saada.

Mä luulen et tuo neliöhinnoittelu on yleisempää?

kannattaa pyytää urakkatarjousta eikä tuntitaksaa! Tuntitaksalla kun ne tekijät ei tietenkään kauheasti kiirettä pidä siinä hommassa, kun taas urakkahintaan olis motivaatiota tehdä töitä vähän tehokkaampaan tahtiin... nähty on kumpikin tapa, ja en tuntipalkkausta ihan hevillä suosittele.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

...johon pyydettiin pieneltä firmalta tarjous ison kylppäri+khh+saunan ja lisäksi erillisen pikkuvessan remontista. Työhön kuuluu entisten pintojen purku katosta lattiaan, tarvittavat uudet eristykset ja levytykset, katon panelointi ja laatoitus.Aikaa työmies arvioi tähän menevän n. 4 viikkoa materiaalien kuivatteluineen. Töitä tulossa tekemään 2 miestä. Urakkahinta 9500 eur, sisältäen tarvikkeet ja alvin. Ei mielestämme ollut paha hinta, koska tuossa hinnassa on mukana valitsemamme laatat ja kaikki muutkin tarvikkeet. Lisäksi pyydettiin tuntitaksa jos ja kun tarvitaan teettää urakan ulkopuolisia hommia, kuten kaappien asennusta ym. Tuhtihinta oli 40 eur, sis. alv. Tämä Helsingissä.

Tosi halvalta tuntipalkka tuntuu, taitaa olla työtä ilman kuittia. Ei tosta palkasta kukaan ainakaan veroja pysty maksamaan. Muistattehan, kun remontoitte vanhaa niin voitte käyttää omassa verotuksessa kotitalousvähennystä.

T: Ammattimiehen vaimo

Tuntipalkka 15 Euroa ja on pätevä tyyppi. (meille suositeltu) Arvioi meidän 7m2 kylppärin ja saunan lattian tekemiseen menevän 30-40 tuntia. Tarvikkeet maksetaan päälle. Toinen laatoittaja, jota kyselin ensin, olisi ottanut 33 Euroa/m2 sisältäen vesieristeet. HÄn ei vaan ehtinytkään.Kysykääpä huviksenne tarjousta vaikka Rusthollilta. Sieltä lentää joku 15 000- 20 000 Euroa tarvikkeineen (keskihintaiset materiaalit) ja päälle saa maksaa erikseen sähkärin ja putkarin. Ottaako noita joku? Työtuntiarvio oli jotain 200 tuntia tai päälle. Meinasin takapuolelleni tippua, kun pokkana sanoivat työmääräksi tuon. Meillä tulee kaikkineen tuohon kylppäriin menemään alle 100 tuntia työtä sisältäen oman (ollaan tumpeloita ja hitaita) työn. Purkutyöt tehtiin itse.

Ja jälki on sen mukaista. Lisäksi urakkahintaan lasketaan usein vähän ylimääräistä, koska ei haluta ottaa riskiä että tulee tehdyksi liian halvalla.Ei siis ole aivan yksioikoista tuo kumpi on halvempi tai parempi tapa teettää. Se pitää harkita tapauskohtaisesti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat