Vierailija

En pysy nahoissani, kun olen niin poissa tolaltani. Miten se kehtaa kirjoittaa tuollaista???????

Kommentit (10)

kun yritettiin ottaa kiinni niitä vanhempia, joilla on se Munchausenin syndrooma, eli itse kiduttavat laspiaan, ja sitten vievät sairaalaan ja kauhistelevat ja keräävät huomiota.Siinä mm. eräs isä makasi vauvansa päällä koko painollaan ja tukahdutti häntä, ja kun vauvan elintoiminnot laski, niin äkkiä lääkäri paikalle, ja hirveä itkukonsertti...

Löytyyhän netistäkin kaikenlaisia pervosivustoja, joilla ihmiset paskovat toistensa suuhun tai sekaantuvat eläimiin, eihän kukaan terve ihminen niitäkään katsele. Ei se, että tuollaiset pervoudet on kasattu kirjaksi, tee siitä yhtään hienompaa. Kaikki erikoinen ei ole taidetta, suurin osa on vain sairasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta toisaalta, kirja käsittelee naiseuden ja äitiyden tabuja, eikä sitä pidä lukea niin kirjaimellisesti. Ja sen tarkoituskin on saada ajattelemaan ja kauhistumaan, omiakin mukasovinnaisia ajatuksiaan on välillä hyvä vähän ravistella.

mutta salaa kakkaa astiaan, lisää siihen vettä ja pistää liuosta tytön suoneen. Samalla lempeästi lohduttaa tytärtään ja sanoo, että se on hänen parhaakseen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat