Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tulipa mieleen, kun nyt taas pitkästä aikaa kävin kuikuilemassa huuto. netissä ja siellä keskusteluissa oli, että mitä et pukisi lapsellesi ym ketjuja ja siellä yksi jos toinenkin kirjotti, että ale kamaa ei pukisi eli juuri noiden edellä mainittujen ketjujen vaatteita.Meillä ainakin 3 lasta on puettu noiden liikkeiden vaatteisiin ja puuha-peteä on pojilla ollut, kun oli niiin rakas heille ja kuitenkin molemmat olemme työssä käyviä ja hyvin toimeen tulevia.

Onko niin, että nykyään vaatteiden mukaan luokitellaan kuka on köyhä ja kuka ei? Vaikka siis OIKEASTI ei olisi köyhä, mutta jos eksyy puuha-pete paitainen lapsi päällä kauppaan, niin kuulut automaattisesti köyhiin?

Omituinen ajattelumaailma aika monella huutonetin käyttäjällä.

Sivut

Kommentit (42)

sinänsä en käsitä miksi lapsille tai itselle pitäisi ostaa merkkivaatteita, tavallisena duunarina kukaan ei uskoisi sitä edes aidoksi lapseni tai itseni päällä.lindex ja kappahl vaatteet on nättejä ja kestäviäkin. aika paljon kaapista löytyy " semi-merkkivaatteita" esim esprit ja liikuntavaatteet on myös tätä luokkaa, röhnisch nike jne...kun vaatteet on siistejä mutta edullisia on tällä duunarilla vara ajaa neljävuotiaalla mersulla ja käydä matkoilla pari krt vuodessa.oma valintahan se on mihin rahansa käyttää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lapsi nyt 1v 3kk ja koko hänen olemassaoloaikanaan olen ostanut ehkä 10 paitaa/housua uutena ja nämä prismasta. kuomat on ollut ainoa isompi investointi.tämä menee vähän asian vierestä mutta mua harmittaa kun useat prisman vaatteet on vaan sinisiä, punaisia tai valkoisia. olisi kiva jos olisi enemmän värejä mistä valita

Mulle kelpaa yllämainittujen vaatteet, ja saatan jopa ostaa femman kollaripuvun marketista jos tuntuu että on tarvetta.

Tottakai katson ensin että tykkään mahdollisesta kuvasta, jne.

h&m, Lindex ja kappahl hankintoja. Minusta ne ovat nättejä vaatteita. Haluan pukea lapseni " tavallisesti" , enkä miksikään käveleviksi hienostomallinukeiksi. Meillä on tuttavaperhe jossa lapset puetaan vain kalliisiin merkkivaatteisiin. Mielestäni lapset ovat hienostelevia ja pikkuvanhoja eivätkä oikein edes leiki normaaleja lasten leikkejä meidän lasten kanssa. Vierailut ovat jotenkin kiusallisia kun ei edes lapsilla leikit suju. Muiden perheiden lasten kanssa heti leikit sujuu kun ovat samanlaisia tavallisia kuin mekin. Minua jotenkin ärsyttää että vanhemmat opettavat jo pienestä lapsensa merkkien perään, että mikään tavallinen ei kelpaa. En edes oikein tiedä minkälaisia on Burberryn vaatteet, mutta jotenkin yhdistän sanan johonkin ruudulliseen... meneeköhän ihan pieleen. Olenhan niin sivistymätön kun ostan halpavaatteita lapsille.

Useasti löytyy oikein kivoja vaatteita. Useimmiten ostan vaatteet ja kengät työpaikaltani, jossa myydään merkkikamaa. Täyttä hintaa en todellakaan niistä maksaisi!!!!

myös ihan itselle! Hyvin kestävät ja on kivan näkösiä ja mukavia. Mitä muuta vaatetuksen tulis olla? Puuha Peteä rakastaa meidän pienempi tyttökin ja näitä on ostettu jopa kirppikseltä!!!! Ajatelkaas!

Löytyy sitte ulkomailtakin tuotuja trendivaatteita, mut ei ne kaapissa mitenkään kunniapaikalla ole..

on ostettu vaatteita yhtä lailla H&M:stä, KappAhlista, Lindexistä kuin myöst Stockalta, Bobosta, Benettonista, Pompiista ja JesperJuniorista (mm. Reimatec). Itselleni merkitsee paljon vaatteiden ulkonnäkö. Noissa kolmessa ensiksi mainitussa on JOITAKIN kivan näköisiä vaatteita, ei kuitenkaan läheskään kaikki. En siis ostaisi kaikkia lapsen vaatteita noista kaupoista, mutta osan kyllä. Kerään siis vaatteita mahdollisimman " laajalla skaalalla" erityyppisistä liikkeistä niin, että kokonaisuus muodostuu mahdollisimman kivan näköiseksi. Samoin pyrin tasapainoilemaan hinnan kanssa eli osa vaatteista on kohtuuhintaista henkkamaukkaa, osa taas kalliimpaa.Itselläni raja menee siinä, että en osta kirpparikamaa enkä myöskään vaatteita marketeista tai halpahalleista - sen paremmin itselleni kuin lapsellenikaan. Aina vaatteen ulkonäkö tai laatu ei mene sen mukaan miten kallis se on ollut, olen tehnyt joitakin todellisia löytöjä myös noista kolmesta otsikossa mainitusta kaupasta.

että jos on KÖYHÄ, niin onko jotenkin huonompi kuin muut? Aika törkeä ja lapsellinen ajattelutapa, joka näyttää vain sen että niin ajattelevalla on niistetty liian vähän räkää päästä kun on ollut flunssaa. Jäänyt sinne ja sotkenut systeemit. Ja siis en mitenkään viittaa alkuperäiseen kirjoittajaan, vaan siihen että ihmisillä on helposti juuri tämä tapa ajatella. Surullista.

aleista, kirppiksiltä ja huuto netistä. Nytkin sain Espritin college-asun 15e, shortsit 12e ja 7e, ihan Anttilasta ostin. Musta on kivaa kun pojalla on jotain merkkivaatteita, ne on hiukan erilasia siihen nähden mitä hänellä normaalisti on päällään eli niitä halpisketjujen vaatteita.Pääasia aina vaatteen ostossa on että se on KIVA ja HYVÄNNÄKÖINEN vaate! Niitä löytyy marketeista, halpisketjuista tai sitten merkkiliikkeistä! Ihan sama mulle.... kunhan tykkään!

ja kriteerini vaatteissa on laatu, hinta mutta tärkeimpänä pidän miltä vaate näyttää. Pidän merkkivaatteista, mutta en osta niitä pelkän merkin takia, vaan vaatteen täytyy olla myös kiva/kaunis. Yleensä löydän kauneimmat ja kivoimmat vaatteet juuri H&M, Lindex, Kappahl liikkeistä;-)

Eli sellaiset elämäntaparikkaat, jotka ovat syntyneet kultalusikka suussa ja imeneet äidinmaidosta todennäköisesti ruotsin kielen ja heille ei ole edes olemassa kuin merkkiliikkeitä, korkeintaan Stocka lisäksi.

Toinen ryhmä on sitten sellaiset keskituloiset tai ehkä hieman paremmin toimeentulevat, joiden pitää päteä ja näyttää, että perheen isi on todellakin saanut ylennyksen ja käyttää kauluspaitaa töissä.

Varsinkin äidin pitää viestittää mm. vaatteilla, että nyt kuulutaan parempaan kastiin.Itse en ikinäostaisi jotain tuhottoman kallista merkkivaatetta, jos se muuten on ihan tavallisen näköinen. Eli siis vaatteen ulkonäkö merkitsee eniten. ja usein H&M:ssä ja Lindexissä on tosi kivan näköisiä vaatteita. Ja koska lapset kasvavat nopeasti, niiden hintakin on hyvä käyttöikään nähden.

Vierailija:

Lainaus:


tämä menee vähän asian vierestä mutta mua harmittaa kun useat prisman vaatteet on vaan sinisiä, punaisia tai valkoisia. olisi kiva jos olisi enemmän värejä mistä valita
Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat