Vierailija

Jos joku tietää, please, apuja!

Ollaan tehty tarjous yhdestä tontista suullisesti ja kaiken piti olla pankin lainaa myöten selvä. Tänään kävimme tontilla uudestaan ja tuli uusia seikkoja ilmi- ja ei enää innostakaan.

Voiko kaupan perua?

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sehän siinä onkin..

Olen sen verran kuitenkin noita lakijuttuja lukenut että muistelin että suullinen olisi sitova.. Tosin tämä rahajuttu tuli uudestaan ilmi vasta myöhemmin.. Se mikä pisti epäilemään niin on se, että tarjous tuli suorastaan bumerangina takaisin - hyväksyttynä.. Pyyntihinnan ja se mitä tarjosimme oli niin iso ero..


Sovitteko jostakin sopimussakosta tai käsirahasta. Sen yleensä menettää, jos peruu kaupan. Jos ette sopineet siitä, menee ehkä jonkun laskukaavan mukaan.Sun kannattaa ottaa yhteyttä nyt johonkin asiantuntijaan. Ehkä pankkinne lakimies osaisi neuvoa.

miten olisi paras jatkaa?

Teimme siis vasta realistisen kululaskelman ja se näytti että menee noin 200 euroa miinukselle joka kuukausi.. Ei kai pankkikaan tähän suostu? Pitäisikö mennä uudestaan pankkiin ja ilmoittaa todelliset kululaskelmat jne..? Lisäksi kävi ilmi porakaivon ja sähköjen vetämisen vaikeus..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat