Seuraa 

laitan tämän tännekkin puolelle jos helpommin osattaisiin auttaa...Elikkäs olo on kuin ensikertalaisella, vaikka 3 lapsi tulossa, mutta kummatkin aikaisemmat lapset syntyneet melkein sydän talvella..Minkälaista vaatetusta kesällä puetaan vastasyntyneelle?

laskettu kesäkuussa..Jos tulossa samanlainen kesä kuin viime vuonna mitä voi pukea tai olla pukematta ihan pienelle..sen tiedän että myssy päässä pitää olla, mutta mitä muuta?

Kommentit (4)

Meidän poika syntyi vuosi sitten kesäkuussa. Vaate kaapista löytyi pitkähih. bodyja ja puolipotkareita joita tykkäsin pitää. Ostin sitten muutaman 62cm lyhythih. bodyn kun kesä osoittautui helteiseksi. Hattuakaan ei aina voinut pitää kun vauva tuntui paistuvan ilmankin. 62cm collegetakki ja housut oli kans käytössä viileämmällä.

Poika syntyi viime heinäkuussa ja yleensä päällä oli body, potkuhousut ja tossut. Sitte ulos mennessä ja autoillessa oli vielä pipo/myssy sekä hanskat ettei käyny veto. Laitokselta lähtiessä laitoin pojan vielä äitiyspakkauksen ohkasen ulkopuvun sisään, mutta jätin puvun auki. Tuulisella ilmalla vaunuissa oli lisäksi ohkanen peitto.

Liika vaate on helppo ottaa pois, jos niska tuntuu hikiseltä. Ja vauvat on kans erilaisia, toiset on kuumaverisempiä...-mangu-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vietti viime kesää pitkähihaisissa ja -lahkeisissa vaatteissa. Ohutta bodya ja puolipotkareita/trikoohousuja yms. Vaikka kesä oli helteinen, en raaskinut ihan pikkuista lyhythihaisissa pitää. Kuitenkin jonkin verran tuulenvirettä on koko ajan. Sisällä typyn varusteena oli yleensä vain lyhythihainen body.

sellaiset haalaripuvutkin oli ihan käteviä. Joissa lyhyet hihat ja lahkeet ja nepparit haaroissa. Minusta lasta ei voi pukea kesällä liian kevyesti vaan vaarana on pikemminkin lämpöhalvaus. Meillä ainakin mummo olis tupannut vaikka mitä villanuttua vauvalle " kun pitää olla lämmin" :) Kevyellä peitteellä oli helpompi säädellä lämpötilaa kun liioilla vaatteilla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat