Vierailija

Yläasteet?

Ala-asteet?

Päiväkodit?

Onko iltaelämä ja nuoriso yhtä kauheita, kun maine kertoo?

Kommentit (16)

Rauhallista, hyvät koulut ja päiväkodit, urheilumaastot loistavia jne. Keskusta on kiva, kaikki peruspalvelut löytyvät pieneltä alueelta, helppo liikkua. Ei mitään häiritsevää yöelämää enempää kuin muuallakaan. Asema on hyvä juttu, Helsinkiin pääsee 25 minuutissa.Mukava paikka asua.T: vuoden Keravalla asunut

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kuvataidekoulu, kristillinen koulu, musiikkiopisto ja tanssiopisto sekä multikulti, sekä 9 tavallista ala-astetta, ja muutama yläaste.

Kuitenkaan steineria ei kai ole.

Hoitopaikkoja on paaaljon.

ahjolla (ahjontie) ei ole kovin hyvää mainetta, mutta sorsakorpi on hyvä (omakotitaloaluea), ja nyt siinä kaskelassa uusia asuinalueita, varmasti ihan hyviä.

Kaleva on hyvä, samoin sompio ja lapila jne.Kerava on oikein hyvä paikka! Kaikki on lähellä! Koulut ovat hyviä, itse olen niitä käynyt. Nyt tulee paljon uusia asuinalueita, ja on tullut.

Kaleva on kuulemma kivaa aluetta. Keskustassa on kivasti palveluita, iso Citymarketkin juuri rakenteilla. Neuvolapalvelut ja terveydenhoito ovat olleet huippuluokkaa. Keravan päivähoito sai pari vuotta sitten valtakunnallisen palkinnon, kun on niin hyvin järjestetty. Keravalla on ainakin saksan- ja englanninkieliset päiväkodit, steinerista en tiedä. Perhepäivähoitopaikan saa kuulemma jokainen joka haluaa. Koulutkin ovat hyviä, tosin niistä ei itselläni ole sen kummempaa kokemusta, kun lapsi on vielä pieni.Päiväkodeista ja muustakin saat lisätietoa www . kerava . fi

Myös Helsinki, jos sinne kaihoaa. Kesällä Suomen kauneimmaksi rankattu kävelykatu. Kuten kakkonen sanoi, Kaleva parasta aluetta. Suosittelen minäkin!Vältä Ahjoa, Saviota jne.

Kurkelassa ja Saviolla. Sanoisin että näistä paras alue oli Kurkela. Lyhyt matka keskustaan, rauhallinen paikka. Harmitti aikanaan kun sieltä piti muuttaa pois isomman asunnon perässä.Enää en Keravalla asu, mutta käyn usein.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat