Seuraa 

Nyt siis kyseessä nämä, mitä Sokos myi 3+1-päivillään hintaan 39e ja Stocka tulevilla Hulluilla päivillään vähän kalliimmalla.Tiedän, että eivät ole lähelläkään Reimatecin haalareita, käyttöhaalariksi päiväkotiin lähinnä pojalleni sellaisen nyt tulin ostaneeksi, kun ruskea-turkoosi väri niin miellytti. Pk:ssa kiskovat joka tapauksessa aina kurikset päälle, niin kosteussuojaa ei sinne oikein kannatakaan hankkia.Joku puhui, että ovat aivan susia, mutta minusta kankaat vaikuttivat samoilta, mitä on ihan normaalihintaisissakin Reiman ja Reimatecin kankaissa. Teippauksia tuskin on lainkaan tuolla hinnalla - vaikka eiväthän nämäkään toki ilmaisia haalareita olleet.Te, joilla on aiemmilta vuosilta sama hankinta, kertokaa, millaisia kokemuksia on. Hajoaako heti vai riippuuko tuurista, onko saanut oikein hyvän/huonon haalarin.- tiukkis

Kommentit (4)

ostin viime vuonna hulluilta päiviltä samanlaisrn haalarin kuin niillä on nyt, tais olla vain hieman eri sinistä ylhäällä. Meidän rymy pojalla se on kestänyt ihan hyvin, myös meillä tarhassa vetävät kaikille kurikset päälle kaikille, sen takia ei meillä ole nyt teciä.nyt on käytössä siis kolmas kausi ja ei ole menneet rikki ja periytyy pikkuveljelle ihan hyvä kuntoisena.tyytyväisiä siis ollaan oltu.

Hieno homma, todennäköisesti ja toivottavasti haalari on hintansa veroinen. Kun käytössä on joka tapauksessa toinenkin asu, niin varmaan on ihan passeli. No, minun poika on ainakin sellainen rymy-roope, että syksyllä taatusti tiedän, kannattaako rahoja vastaavaan enää laittaa.Saman huomasin minäkin, että ihan tosi paljon parempi oli ainakin tuo Sokoksen tarjous Reima, siis kankaan kestävyydeltä, kuin mitä on aikaisemmin tullut vastaavassa tarjouksessa vastaan.- tiukkis

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tuon Reiman tarjoushaalarin. Viime kevään mallissa oli ensimmäistä kertaa kosteussuojaa jonkin verran takamuksessa ja polvissa. Täytyy katsoa, minkälainen on tämän vuoden malli, tuosta kuvasta ei oikein selviä. Jos ei mitään kosteussuojaa ole, niin en viitsi ostaa meidän 4.5 vuotiaalle, se rymyää jo sen verran, että on puku heti märkä. Ja puvut muuten ovat kestäneet, isomman vaatteet ovat pienemmällä käytössä ja kolmas täältä mahasta on tulossa jatkossa käyttämään. Ei ole pukuihin ehtinyt tulla palkeenkieliä tmv, vaikka ei teciä olekaan käytössä.

itse ostin myös pojalle tuon Sokoksen Reiman haalarin, kun ihastuin sen väriin. :)

Meillä on kyllä jo Reimatec samassa koossa, mutta tämän ostin varalle juuri kuiville keleille/kurahousujen kanssa.

Meillä on isommilla pojilla noita Reiman casual ulkovaatteita, joihin olen ollut tosi tyytyväinen & tämä haalari on tosiaan juuri samaa kangasta kuin noissa casual vaatteissa!. Eli ei ole yhtään niin heppoista kuin minäkin ensin kuvittelin..

Peppusauma on teipattu, se tuntuu selvästi. Joku myös kirjoitti että vyötärönauha olisi hassun alhaalla, mutta ihan samassa kohtaa se ainakin meillä on kuin samankokoisessa Reimatecin haalarissa. :)Hajoamisesta en tiedä minäkään, mutta toivotaan ettei niin kuitenkaan käy.. Varmaan tosiaan on näissäkin voi olla niitä " maanantai kappaleita" . Muuten uskon että varmasti ainakin kuristen kanssa on ihan pätevä haalari kosteammillakin keleillä!. :)* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat